Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Kujszik nekem legalábbis:
Napi najánalt: [Jade Empire™: Special Edition] -75% 3,74 Euro
Őrület a hét közepén: Stronghold 3 Gold -75% 7 euro.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
egyszer biztos lesz ennyiért reménykedem. Meddig tart az akció itt amit linkelték? Gondolkodok csak nehogy túl sokáig.
Apropó Hitman spiner cselendzs az a Mr X teljesítmény hiányzik nekem, de nincs ott az ablakban néztem róla vidit. Hogy kell ezt megcsinálni Mr. X?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #2504 üzenetére
Most azt hiszed erre itt válaszolni fog valaki, amikor ide csak izgulni járnak az emberek nem Hitman Sznájper Csellöndzsözni.
Ja meg most látom ősember lettél. Most már menjél csináltatni egyedi képet magadnak. Valami izgulósat: körmét rágó medvét vagy vmit.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #2505 üzenetére
Igaz ott a pont nálad itt inkább izguljunk megy a hitman topikba információért. Lehet ilyet is ezt elfeledtem hm. utána nézek a dolognak. Ma sem fogok tudni aludni izgulok mindjárt jön a „steamon a szél.”
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #2507 üzenetére
Az észak-keleti szél 20.-án kezdödik nem bírom ki addig hibernáltatom magam.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #2509 üzenetére
Nem baj izgulj nyugodtan azért van a topik. Add ki magadból úgy könnyebb lesz tisztára mint egy csoport terápián. De addig is ez segít nézd csak [link]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #2511 üzenetére
Pedig nagyon adja a kiscsávó. Tervem csak annyi van AC III erre fenem a fogam a többi meg majd jön magától. Mindig látnom kell a napi ajánlatokat és abból fogok csemegézni. Talán valami jó kis autós gém TDU2 vagy F1 2012.
Te mire gyursz?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Amúgy ez szakmai topik?
Mikor olvastam, hogy "rühellem azt a számot", éreztem, hogy a Gangnam Style lesz. Nem csalatkoztam.
1 nap és ideér az orkánerejű szél!
-
Lenry
félisten
válasz BomiBoogie #2513 üzenetére
már én is várom, bár nem tudom miért, a Wishlistem szinte üres, plusz az elmúlt pár hétben annyi játékot vettem, hogy nyár lesz, mire végzek velük (THQ HumbleBundle, Tomb Raiderek, Mirror's Edge).
egyedül talán a Far Cry 3 érdekelne, de azt meg úgyse fogják annyira levinni, hogy lecsapjak rá.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én már elkéstem a Far Cry 3-mal, most kénytelen vagyok uPlay-en játszani vele, de azért mégegyszer nem venném meg. Ha ki akarod próbálni, pár ezerért kapsz már aprón kódot.
Nálam még hátravan a FalloutV, Batman AC, Sleeping Dogs, amik következnek az FC3 után. Borderlands 2 meg mindg aktuális.
Amit megvennék esetleg: Dishonored (de ez nem lesz annyira olcsó, hogy megérje a polcra tenni egy évig, ha úgysem lesz időm játszani vele), Mark of the Ninja, Blackwell Convergence. Kezdek a nyugisabb játékok felé fordulni, jó lenne valami hangulatos kalandjáték is, ahol nem hajt a tatár, nem lőnek. A Fallout is azért jó, mert nem kell annyit stresszelni a sok lövögetéssel, a VATS megteszi, amit kell.
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #2512 üzenetére
Eléggé le vagyok égve, nemrég rendeltem egy digitalizáló táblát, talán ma meg is érkezik. Meg amúgy is annyi játékom van, és a felével nem is tudok játszani, mert koppanok megvétel után mikor a kis laposka mégsem viszi a kiírt speckók ellenére sem
Szóval valami nagyon nagyon nagyon jó akciónak kell lennie hogy bedőljek.
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak, a wishlistem első 3 helyezettjét tervezem beszerezni: Giana Sisters, Legend of Grimrock meg a Solar2 (utóbbi eleve nem nagy összeg, de azért inkább kivárok )
Remélem holnap tényleg kezdődik SÁLÁLÁLÁÁ
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Zamery
senior tag
válasz morvaigaben #2516 üzenetére
Nekem van egy Legend of Gromrock-om fölösbe'! Nem érdekel? Steam gift.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #2513 üzenetére
Szakmai naná itt a keménymag gyűlik össze a rendes steam topikból. Na mi van nem vagyok azt senki nem linkeli a napi kukszit ez türhetetlen. Ki kell nevezzek egy igazgató-helyettest.
(#2516) morvaigaben Wishlistem lessem nekem is van benne pár gém, de inkább csak azért mert ha akcióvan nem kell külön rájuk keresni hanem rögtön ott írja is mi mennyire van leárazva.
Holnap kezdődik nem bírom ki…. Kikészülök idegileg teljesen és a xanaxom is elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
El is bizonytalanodtam hirtelen megfogom venni a Spec Ops gammát. Érzem most karikor lesz a „steamon” 5 euroért akkor megveszem.
De most sportjáték a favorit nálam kosarazok mint állat.
(#2524) SenorGrande: Így van teljesen kész vagyok. Steam függő vagyok ezt asszony mondta ma. Mondtam neki így van most megint nem szól hozzám egy napig.
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Ez a napi ajánlat egyébként jó kis game: Containment: The Zombie Puzzler Most 1,35€-ba kerül, én már megvettem a múltkori akcióban, azóta végig is toltam.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Serpiko
addikt
Kineveztelek igazgató helyettesnek, ha nem vagyok neked kell linkelni a napi ajánlatokat.
Érdekes egy játék lehet engem a kis Töki gém fogott meg. Töki=Toki Tori olyan kis ari.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
morvaigaben
tag
Tuti, hogy valahogy kapcsolatban lesz a szél a világvégével...ha nem, a pénteki artwork biztos
BTW Legend of Grimrock, HiB jóvotából pipa!
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, már aludni sem kell és kezdődik! Nem mintha egy vérbeli Steam-es tudott volna...
-
morvaigaben
tag
Annyira izgulok, hogy már nagyon!!!
Gyorsan csináltam egy ilyet.
Remélem tetszik, már aki szereti/ismeri a Trónok Harcát![ Szerkesztve ]
-
-
Doki16
addikt
válasz morvaigaben #2538 üzenetére
Úgy legyen
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
Nem tudom ki nincs a steam es bestbuy topicban, de azert ide is belinkelnem: Ninjabluegiftnyoc+deusex:hr!!!
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Serpiko
addikt
Akciófigyelő ez tök jól hangzik. Függő helyes-helyes így jó ez bár tényleg többet keresgélek én is mint amennyit játszok mostanában. Erről kéne leszokni még többet kockulni még alvás helyett is.
ui: Üdv a klubban tesa
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #2546 üzenetére
Kezd el most.. no alvás és hamar ki lesz pörgetve az összes pár hónap csupán. Hajrá!
Már nagyon izgulok.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #2548 üzenetére
Nagyon megy mert közeledik a 19 óra.
-
pont etteremben leszek...hatha lesz wifi
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest