Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1sk4r
aktív tag
válasz Csabee. #2069 üzenetére
A Flatout pack volt már sokkal olcsóbb is. Mióta benne a 3. résznek nevezett "folytatás", azóta lett jelentősen felértékelve. Nevetséges, hogy a 3. részért alapáron kérnek 30€-t, még így akciósan sem éri meg az árát. Valami botrányosan szar lett, nem méltó a Flatout névre.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Serpiko
addikt
-
m1sk4r
aktív tag
válasz Csabee. #1846 üzenetére
Itt van a gamepodos teszt, olvasd el és dönts! Van demója is, rövid, de érdemes kipróbálni. Elég nyomasztó hangulata van, mondjuk nekem pont emiatt tetszik.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1791 üzenetére
Csak akkor, ha a windowst újra akarod telepíteni, vagy valamelyik fő hardvert cseréled.
Olyankor elvégzi "elvileg" autómatikusan a revoke-t a program, de a manuális gyorsabb és ha nem akarsz töltögetni akkor egyszerűbb is.
Revokolod a játékot, utána nem kell uninstallálni. Elmented a steam mappát.
Újrarakod az OS-t Feltelepíted a steamet és elindítod azoknak a játékoknak a telepítését amivel játszani akarsz, majd mikor elkezd letölteni leállítod. A mentett mappából Steamapps alatt vannak a játék telepített fájljai, onnan a nagyobbakat bemásolod a steam frissen telepített mappájába és máris nem kell annyit letöltened. -
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1788 üzenetére
Tévedtem 4x.
Jobb oldalt: 3rd-party DRM: SecuROM™ 4 machine activation limit
Másolásvédelemmel látták el.
Ha nem távolítod el a programok közül, vagy revokolod a játékot mielőtt pl újratelepíted a windowst, ha összefossa magát, akkor buksz egy aktiválást.
Ezt 4x eljátszod és nem is játszhatsz vele többet.
Ezért, ha újra akarod telepíteni az operációs rendszert, akkor revokold, vagy uninstalláld a játékot, így megint 4x telepítheted.
Magyarul 4x telepítheted, de a rendszer érzékeli, ha aktiválod (telepítés után) és az accountodhoz a szerveren megjegyzi, hogy már egyszer felhasználtad az egyik aktiválást.
Marad 3. Ha uninstalálod, revokolod, akkor visszavonod az aktiválást, így marad megint 4 aktiválási lehetőséged. Ha nem uninstalálod és újrarakod az OS-t és felteszed a játékot, akkor 3-ról indulsz pl.
Sok ilyen játék van Steamen.... Crysis is ilyen pl.
Nem kell fosni, csak OS újra telepítés esetén még előtte revokolni, vagy uninstallálni a játékot. Érdemes fő alkatrész csere esetén is ezt elvégezni.. pl alaplap, proci, VGA stb.
Vinyócsere újratelepítéssel jár, így annál is egyértelmű.
Remélem világos. Kis megkötés, ami zavar pl engem is, de lehet vele együtt élni, csak oda kell figyelni rá. Nálam van egy Securom-os csoport a könyvtárban és oda rakom az ilyen játékokat, így ha újratelepítem a windowst (OS-t), akkor csak azokat revokolom, vagy uninstallálom és mehet a telepítés. -
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1786 üzenetére
Dehogynem kell.
TDU2-nek máris csinálhatsz egy DRM, vagy Securom csoportot, hogy tudd amikor OS-t telepítesz előtte azokat a játékokat uninstallálni kell.
TDU 2-t is csak 5x telepítheted, ha nem uninstallálod aztán kukszi.
Uninstall, vagy revoke esetén örök.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Csabee. #1709 üzenetére
Annyit rakhatsz be, amennyit akarsz, de minimum tíz kell. Ha többet raksz be és véletlenül nyersz, akkor az első tíz játékot fogod megkapni. Ne feledd el sorba rakni a cuccokat, ha több, mint tíz játékot jelölsz be.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1527 üzenetére
Zsír végre vettél valamit.
(#1535) Csabee.: Még nem kaptam meg a gifet tényleg valami gubanc lehet a rendszerrel.
A kis Töki gémmel szeezek most olyan fun kis gém lehet.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
-
looser
addikt
válasz Csabee. #1452 üzenetére
Várj türelemmel, egyszer bedobják újra, ebben biztos vagyok :-) Én még 2e Ft-ért vettem, de steamen 2,5€ volt.
Más. Elmentem az otp-be és lecserélem a dombornyomott Mastercardom egy net-számlára, a múltkori betörés eléggé megijesztett. Tett valaki közületek hasonlóképp? Esetleg eleve van egy külön számlátok, amire utaltok vásárlás esetén?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1445 üzenetére
Nyugi nekem sem tetszik az ilyen gém. De figyuzd ezt ez még gázabb a mi nap cucc is tudjátok kukszi. Na majd talán legközelebb Alpha Protocol™
Izgulásra fel.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1415 üzenetére
Nem mivel, ha nem kellett volna a játék nem vettem volna meg ennyi. Nem zavar nem bántam meg, hogy megvettem megjelenéskor. Amelyik játék kell azt megveszem ami meg nem azt nem veszem meg még akciósan sem ez a lényeg.
-
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1371 üzenetére
Igazad van ez valami rémés hogy nem ég a pofájuk
Nincs más hátra mint ráizgulni a holnapira.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1342 üzenetére
Igazad lett ez egy semmi ilyen játékot brrr. Hegi gratulálok ezt aki kiválasztotta azzal játszatnám napi 24 órában. Ősemeber vagyok már kb. 3 hónapja asszem. Nem emlékszem már pont akkor lettem egy éves itt a forumon amikor őstag lettem ma vagyok itt 405 napja 365 napos koromban lettem őstag.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1308 üzenetére
Tudom szokták leárazni gyakran a gridet. Nekem nem kell szép játék, de nekem nem jött be.
#1304) ittakary: Jó ez a cucc amiben tud alaudni a kicsike tetszik. Az én kisokosomhoz is kéne valami hasonló. Most googléztam, de nem találtam sjana. Körbenéznél nekem lehet sőt biztos te jobb mester vagy ebbe. A készülékem HTC HD2 Leo. Thx!
(#1302) albert8: Napi akció megint kuka sajna. Majd a mai az jó lesz Izgulok érte.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1238 üzenetére
Azért játszál is ha tudsz jó dolog az én tudom. Kockulás ja és izgulás ezt ne feledd. A napi ajánlat az jó gém nekem a Delta Force: Black Hawk Down megvan. Ezen kívül a filmet is ajánlom mert nagyon jó.
De ez a másik gém mi nem értem nincs meg nekem. Erről lenni szó Delta Force — Black Hawk Down: Team Sabre ez folytatás vagy mi a szösz?Erre a Batman cuccra rákatintok az áruházban aztán nagy semmi ezt nem értem. Nem jön be az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1116 üzenetére
Az nem is baj hogy felvesznek ezzel nincs fond. De kik ezek a tagok mert nem ismerem őket és közös ismerőseink sincsenek. Érdekes és izgalmas is egyben. De akkor mit akarnak tőlem vajon.
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1114 üzenetére
Pont ezt nem értem úgy van beállítva a profilom, hogy csak ismerösök nézhetik meg aki nem is nincs a listámon az azt látja hogy prívát profil csak barátok tekinthetik meg. Akkor minek vesz fel ismerösnek nem tudhatja mi van az accountomon. Napi ajánlat ez megint kuka ezért izgulni el sem hiszem.
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1112 üzenetére
Ezt én sem tudom 18-an jelöltek barátnak és azt sem tudom, hoigy ezek kik. Csak úgy jelölgetnek lehet accouunt lopok. Akkor vissza rakjam olyanra, hogy csak barátok láthatják a profilom eddig is ezzen volt mégis jelölgetnek.
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1091 üzenetére
Szerintem ez kiadó függő ennyi az egész nem a Valve mondja az árat hanem a kiadó. Az NBA2K12 jó árasítot ezt kéne, hogy észre vegye a többi kiadó is és ilyen áron tolnák az új gémeket. euro lefogadható ár számomra. Az 50 euro az kicsit sok a mi viszonyainkban.
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1086 üzenetére
Nagyon jó gém a NBa 2K11-be több mint 270 órát beletoltam. Most nézem annyi steam is mint cd galában 9000.- forintra jön ki az ára kb. Mindenkinek bátran ajánlom tuti vétel. Minden játék ilyen korrektül lenne beárazva az lenne nekünk a jó.
(#1085) KubanitoS: Nem ismerem ezt a játékot, de ez elég gáz. ez gondolom még csak valami béta verzió lehet.
Napi ajánlat annyit mondok kuka.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1052 üzenetére
Érzem a gúnyt a hangodban, de igaz amit írtál.
(#1051) KubanitoS: Ami kell azt megveszem pl: MLB 2K11 nem is hallottam eddig erről a játékról volt napi akkcióban aztán megvettem mert kell. Izgulni jó mert lehet olyan játék lesz ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1036 üzenetére
Végeztem az 58 körrel kemény volt 12 lettem a végére, de élveztem voltam ám első helyen is kis ideig. A végefelé már nagyon fáradt voltam volt, hogy benéztem a kanyart elfelejtettem fékezni időben.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Csabee. #1034 üzenetére
óh kár érte töröld akkor vissza a játékok mert jó gém. Most megyek és letolom az ausztrál nagydíjat 100%-ban 58 kör lesz ha végzek vele biztos fáradt leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Béna vagyok cstlek botlok nagyon sokat kell gyakorolni. Amúgy nem bántam meg van benne fantázia. Tegnap multiztam egy sráccal innen Ph-ról. Petya00 futok a játékban vegyél fel sőt mindenki vegyen fel.
(#942) looser: kihagyom nem szeretem az ilyen jellegű játékot. Még akkor sem ha ilyen olcsó. Nem veszek játékot csak azért mert olcsó, ha nem kell nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest