Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
A zombihétvége szerencsére Pünkösdhétfőn is tart, ilyen jólelkű keresztyén cselekedetet a zombirajongók kedvéért, hát le a kalappal :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Vágy: GTA4 Complete 10 euróért :-)
-
looser
addikt
Direct2drive kizárva? :-)
-
looser
addikt
Mass Effect 1 - 5,1€
Mass Effect 2 - 6,8€De ha egyben veszed meg, akkor tiéd egy húszasért :-)
-
looser
addikt
Én most próbálok regisztrálni, de nem enged át ez a k**va rendszer. Állandóan újra és újra kéri a captcha-t, pedig tudom, hogy helyesen írtam be... Fakkivan :-(
-
-
looser
addikt
Szeretném én is megvenni a F3 GOTY-ot, ezért akartam regizni oda, de tényleg valami zűr lehet a captcha-val, mert nem akarja elfogadni. Csigácska, te jól beszélsz angolul? Menni fog a F3 simán? Nekem nagyon kellene hozzá magyarítás majd, de a www.magyaritasok.hu-n nincs ilyesmi, mondván magyarul jelent meg. Ami igaz is, a dobozos verzióra. A stem egyébként hogyan működik? A D&S/user (nálam xp) mappába sűrít mindent, vagy kérhetem máshova is? Jobban örülnék, ha az általam választott mappába telepítené (D:\games), ez megoldható? Ugyanúgy megy a telepítés mint egy optikai korongos játék esetén?
(#241) Serpiko: köszi a befolyást :-)
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Majdnem lecsúsztam a GTA4 completeről 8,74-ért. Huhh, erre vártam :-)
Steam kliensből simán ment a regi, csak az oldal webes felületéről nem. Most örülök :-))Jav.: ehhe :-))
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Serpiko: rajtam + egy alsó, de néha az is sok :-)
Doki16: még az elsőhöz is hülyének éreztem magam egy idő után, a második pedig jóval komplexebb(nek tűnik). Azért a Tini Bang Storyt sikerült végigcsinálnom
Ja, meg Kongregate-n van egy kis robotos mászkálós puzzle, nem egy Machinarium, 10 perc alatt végigkattintgatod, de nagyon jópofa. Nekem max. ennyi :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Hol marad az izgulás?
-
looser
addikt
Nem mondod! Megvetted a bészbólos cuccot? Doki csak ugrat, nehogy beugorj olyanba, ami esetleg nem érdekel, nekem pld. ajánlhatnák a Terraria-t, hogy mennyire kúl, de ránézek és inkább betöltöm a dosboxban valamelyik régi gammát :-) Szóval vedd rá őt mondjuk a PopCap csomagra
-
looser
addikt
Serpiko, Doki16: bocs srácok, nem volt komoly, de a baseball azért eléggé ismeretlen terület egy európainak, nem? :-)
-
looser
addikt
Midweek madnessben pedig a jó öreg Grid! Mondjuk már volt cdgalaxisban egy ezresért, de akkor kihagytam...
-
looser
addikt
Szerintem erről a linkről működnie kellene...
-
looser
addikt
-
looser
addikt
Srácok, van itt egy hirdetés, ami érdekelne engem, de nem tudom, hogyan fogja megoldani a srác, hogy teszi át az én accomra a stuffot. Ez megoldható a Steamen?
-
looser
addikt
Megvettem a Humble Bundle-t 10 dolcsiért :-)
-
looser
addikt
Ó a Mirror's Edge...imádom. Végigjátszottam kalóz változatban néhányszor, azután megvettem cdgalaxisban és még néhányszor azóta. Nagyon szeretem, elképesztően jó a hangulata, nem is tudom, tetszik-e más játék ennyire, mint ez. 2,50€ nagyon baráti ár érte, csapjon le rá, aki még nem ismeri és egy igazán izgalmas, új világot szeretne, könnyen megtanulható irányítással (én pld. az Assasin's Creed billentyűkombinációit képtelen voltam megtanulni/megszokni). Na hajrá :-)
-
looser
addikt
Én viszont tudom mit fogsz tenni: gazdagítod Gabe bácsikádat 2,5 euróval, hogy felgyorsítsák az EP3 és a HL3 fejlesztését
-
looser
addikt
Serpiko, ha nem szeretnéd szívedből megvenni, akkor ne hallgass senkire, csak azért ne vedd meg, mert ugratnak téged itt a többiek. Hatszámjegyű összeget hagytál már steamen, szerintem izgulj tovább a JÁTÉKÉRT. A F1 2011 36€, ennyit arra adj ki, amit tudod, szívből érzed ezerrel hogy ez kell neked, erre vártál, erre születtél hogy életedben ezt a játékot NEKED elkészítsék s utána már csak a nagy üresség van. Jól fogsz dönteni.
-
looser
addikt
COH megvéve, a zenéje letölthető ingyenesen!
-
looser
addikt
Nem, nem fogom elolvasni a leírást, inkább Ti mondjátok meg :-)
Ha megveszek egy játékot, később azt elajándékozhatom? Pld. ha nem telepítettem, vagy telepítettem de valamilyen más módon elveszi a jogot a rendszer?(#895) Serpiko: Hancu mester egy jó kis leírást kreált a PC GURU oldalára, azt elolvastam most és annak hatására vettem meg :-)
(#897) albert8: értem, köszi :-)
[ Szerkesztve ]
-
-
looser
addikt
36€=10,520 Ft
Huhh, Te őrültebb vagy mint gondoltam :-)
Eretnekség belinkelni ezt? :-)
Mindenesetre kösd fel a gatyót és szerezz be egy kormányt, ha még nincs :-) Én régen játszottam vele (olyan Radeon 8500 korszakban :-), nekem rohadt nehéz volt...(#903) albert8: ne hagyd ki, tényleg eszméletlen! Mondom, én a kalóz verzió néhányszori végigjátszása után vettem meg és még azóta is néhányszor végigmentem. Őrület, nagyon viszi az embert. Rohansz, figyelsz, dübörög a zene, egyszer csak elhalkul, elmaradnak az üldözőid és jön megint egy klassz ügyességi rész, ami koránt sem olyan nehéz, mint pld. a Tomb Raider, de azért ad elég kihívást és néhányszor azért káromkodni is fogsz, de megéri, istenem de megéri
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
OK, de nem reggelhető be a dvd-s változat steamre?...
(#909) Serpiko: ok, kíváncsi leszek, Grid, Dirt után azért kihívás lesz :-)
Nekem Richard Burns Rally volt még hasonlóan kemény, úgyhogy inkább Shift és Most Wanted (utóbbit billentyűvel szerettem)...[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Alpha Protocol megvéve 2€-ért, jónak tűnik a leírások alapján; kicsit Mass Effectre hasonlít.
-
looser
addikt
válasz ittakary #992 üzenetére
Abban tuti benne van? Én is megvettem, de nem látom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest