Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
sukattika
üzenetére
Köszi mégegyszer!
Még annyi, saját tapasztalatból, van olyan game, ami megfekteti pl. Ps2 szinten? Illetve melyik a legjobb Steam Deck modell? (Tárhelynek úgyis 512 vagy 1Tb gépet gondolnék használhatónak).
A Rog Ally-n is csak azért töprengtem, mert az állítólag visz x360 meg ps3 címeket is....persze jóval drágább.
A Deck dokkolóval kiválthat egy laptopot? (Fhd videonézés, torrentezés külső hdd-re, pár ablakos webböngészés, Flac DSD zenelejátszás...) -
turho
addikt
válasz
sukattika
üzenetére
Bocs, csak most tudok írni. Az elején a nagy tömegjelenet, ahogy haladsz a várszerűség felé, ott van rgy rajat ellenfél, és lőnek rád ezren. Ha kicsit továbbmész, utána is van, hogy beterhel 1-2 helyen. Az lenne a lényeg, hogy Decken belaggol-e nagyon, bezuhan-e 30 fps alá
köszi
(A rendszereket is köszi....lehet kell nekem egy felszerelt Deck retrózni, ha jól viseli ezt a cod3 dolgot). -
turho
addikt
Sziasztok!
Kíváncsiságból kérdezek egyet, mindenkitől, aki Decken emulál.
Kipróbálta-e valaki a COD3 ps2 verziójának az 1. pályáján a sűrű csatajelenetet? Beesik nagyon 30 fps alá, vagy tudja tartani?
(Snapdragon 780-as mobilon, Aethersx-szel is leesik sajnos 12-14 fps-re....). Nekem ez az egyik hardver etalon tesztem.
de még ilyen tesztet nem tudtam elcsípni a neten sehol.
/Amúgy a Xenia és az RPCS3 emulátorok miatt piszkálja a csőröm a Rog Ally is./Más: nehéz összehozni egy igazi retro emu decket, ami menüs, univerzális kézikonzolhot hasonló?
(Olyan tervem van, hogy c64, Amiga, Nes, Snes, Megadrive, N64, Dreamcast, GB, GBA, Nds, Gamecube, ps1, Ps2 legyen rajta...)Vagy vennék ilyet készen, romokkal, 512 Gb körülit

Köszi aki válaszol

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár fordítva nézve, 20-30 százalék tuning kicsit fluidabb játékélményt adhatna - a fejlesztők meg kell hogy értsék az alap specifikációt.
nem fért volna bele 30 százalék gyorsítás?
Cucuska2