Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
lacus83
üzenetére
Orosz COD BO2-vel továbbra sem tudsz mit kezdeni Magyarországról. Mindegy hogy cdkulcs vagy Steam gift. Az orosz változat tartalmazza az angol nyelvet. Ez igaz. Csak éppen nem tudod elindítani Oroszországon kívül. Ha meg ez neked nem akadály, akkor nem értem miért nem vásárolsz saját magad, minek ide a kereskedő?
Tehát szerintem ezzel akkor sem jártál volna jól, ha éppen összejön az üzlet.
Engem eddig csak 2 alkalommal próbáltak lehúzni. Az elsőnél az inventoryban lévő játékokat kellett volna áttradelnem egy cdkulcsért. Persze úgy, hogy én lépek először. Ja, persze. Trade historyban ez úgy néz ki, hogy egy csomó játékot adtam az illetőnek minden ellenszolgáltatás nélkül. Biztos azért, mert olyan jó fej!
A másik alkalommal meg, még a kereskedés előtt, amikor rutinból megnéztem az adatlapját, látom, hogy egy steamtrades-en jól ismert (közismerten megbízható) arcról van szó. Nofene! Még nem csere-beréltem vele. Na, majd most! Vagy inkább mégsem! A srác aki megkeresett pixelre pontosan lemásolta a megbízható srác Steam profilját! Csak a steamID64 azonosítója tért el, minden más szemre ugyanaz volt! Na, itt le is fagytam, ekkor láttam ilyet először a saját szememmel! Addig csak hallottam róla.
Minden kereskedés megkezdése előtt kell 1 perc türelmet kérni a másiktól. Akinek ez nem tetszik vagy nagyon sürget, az eleve gyanús! Addig meg kell vizsgálni a profilját a http://steamrep.com-on.
Gyanús, ha:
* 1 évesnél újabb a Steam fiók
* kevés fizetős vagy túl sok ingyenes játék van rajta
* nem játszik az illető
* pár pillantást kell vetni az adatlapján lévő megjegyzésekre
* giftem van, a másiknak kulcsa, és nekem kell először lépni
* a másik 2 db külön tradeben akar cserélni, először én neki, majd ő nekem
* túl kevés vagy éppen túl sok barátja van bannolt vagy privát fiókkal
* a fiókon vac ban vagy trade ban van, ezek az emberek eleve hajlamosabbak csalni
* privát a fiókja (csak így, egyszerűen), vajon mit rejteget?
* privát az Inventory-ja, miért nem lehet szabadon megtekinteni az árúját?Soha nem szabad hinni az olyan linkeknek, amit a másik küld, hogy klikkeljek rá és látni fogom, hogy mennyire megbízható! Könnyen lehet, hogy lemásolta valami megbízható ember profilját. Ezt a profilt látod a linken, de közben nem vele csere-berélsz! Ezért kell mindig a steamID64-re figyelni, és nem a másik Steam nevére. Azt bármikor átírhatja. A steamID64 pedig nem módosítható, egyedi azonosító.
Cdkulcsokat kerülni kell messzire, mert lehet hogy:
* lopott
* már aktiválva van
* régiózáras
* ha valami gond van vele, nem tudsz róla bizonyítékot küldeni róla a Steamnek (saját nevedre szóló számla, dobozosnál aktivációs kártya kézzel ráírva a Steam hibajegy száma), hogy jogosan van nálad
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eami