- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Akkor ne mondjuk el, hogy Carter, Anubis helyére áll
Azért jól, nyomják a repik. Csak azt nem értem, hogy a Wraithek miért nem találkoztak velük?
Egyszer volt egy rész, mikor az sg1 meszire ugrott (felrobbant naptól).... és valami 10000év kellett volna a visszatéréshez, normál hiperhajtóművel. Abban a galaxisban voltak repik. Szerintem messzebb volt, mint a Pegazus galaxis.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Ezek igen távoli dátumok, főleg, hogy már elkészültek a forgatással. Ha megnézed a 9x10-et, akkor nagyot fogsz nézni és várni fogod a folytatást. Szerintem elég jó rész. Én már megnéztem párszor és még meg is fogom. Így vagyok az atlantissal is.
Lehet februárig újra megnézem az Sg részeket.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Tudom, hogy csak kábítanak, de ha az elöljárók pajzsa nem védené ki, akkor elkábulnának valszeg. Ha egy wraith megölne egy elöljárót, akkor vmilyen szinten erősebbé válna, sőt lehet Ori-s beütései is lennének.
Szerintem a kaptárhajók elég jól védettek. Hisz csak teleportálással sikerült elpusztítani a hajókat vagy erős ősi fegyverrel.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Mondasz valamit.
A folytatás(ok) mikortól lesz elérhető?
Van egy alap hiba a részekben. Az eseményhorizont elvileg mindent elpusztít a létrejöttekor. A kérdés csak az, hogy a földközelében lévő vagy éppen benne lévő csillagkapu-nál miért nincs nyoma a ''pusztításnak''. Rengeteg rész van ahol látható, hogy a csillagkapu be van építve valamibe és a talaj sima. Peddig elvileg, nem kéne símának lenne... -
Poctar
senior tag
Az Asgardal mi van? Nem igazán lehet látni mostanság őket.
-
Poctar
senior tag
ngabor2: Elfeleded, hogy azok csak emberek. Az ORI-k már felemelkedtek. Ezért nem sokmindent tesznek aktív tagként a mi ''légkörünkben''. Csak az embereket használják fel energia szerzésre. A wraith szerintem legyőzne egy Orit, bár fordítva is igaz.
Nem biztos, hogy az Ori sokkal fejletteb a Wraithnél. Hisz az Ősöket is legyőzték. Az Ősöknek főként a pajzsuk volt jó...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AM 5 lapok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest