Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
ngabor2: Elfeleded, hogy azok csak emberek. Az ORI-k már felemelkedtek. Ezért nem sokmindent tesznek aktív tagként a mi ''légkörünkben''. Csak az embereket használják fel energia szerzésre. A wraith szerintem legyőzne egy Orit, bár fordítva is igaz.
Nem biztos, hogy az Ori sokkal fejletteb a Wraithnél. Hisz az Ősöket is legyőzték. Az Ősöknek főként a pajzsuk volt jó...
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Az Asgardal mi van? Nem igazán lehet látni mostanság őket.
-
Poctar
senior tag
Mondasz valamit.
A folytatás(ok) mikortól lesz elérhető?
Van egy alap hiba a részekben. Az eseményhorizont elvileg mindent elpusztít a létrejöttekor. A kérdés csak az, hogy a földközelében lévő vagy éppen benne lévő csillagkapu-nál miért nincs nyoma a ''pusztításnak''. Rengeteg rész van ahol látható, hogy a csillagkapu be van építve valamibe és a talaj sima. Peddig elvileg, nem kéne símának lenne... -
Poctar
senior tag
Tudom, hogy csak kábítanak, de ha az elöljárók pajzsa nem védené ki, akkor elkábulnának valszeg. Ha egy wraith megölne egy elöljárót, akkor vmilyen szinten erősebbé válna, sőt lehet Ori-s beütései is lennének.
Szerintem a kaptárhajók elég jól védettek. Hisz csak teleportálással sikerült elpusztítani a hajókat vagy erős ősi fegyverrel.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Ezek igen távoli dátumok, főleg, hogy már elkészültek a forgatással. Ha megnézed a 9x10-et, akkor nagyot fogsz nézni és várni fogod a folytatást. Szerintem elég jó rész. Én már megnéztem párszor és még meg is fogom. Így vagyok az atlantissal is.
Lehet februárig újra megnézem az Sg részeket.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Akkor ne mondjuk el, hogy Carter, Anubis helyére áll
Azért jól, nyomják a repik. Csak azt nem értem, hogy a Wraithek miért nem találkoztak velük?
Egyszer volt egy rész, mikor az sg1 meszire ugrott (felrobbant naptól).... és valami 10000év kellett volna a visszatéréshez, normál hiperhajtóművel. Abban a galaxisban voltak repik. Szerintem messzebb volt, mint a Pegazus galaxis.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest