Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amióta el lehet kérni 2 évnyi online fetch questért 120-150k-t, azóta szerintem az 50k mint 1x ár nem olyan vonzó a corpo.öltönyöknek. Stafieldhez is 100%, hogy terveztek DLC-ket ami skinshop féle tartalmakkal van tele. Weapon moddingnál van skin selector, csak még skinek nincsenek, de gondolom a hajókhoz és az outpostokhoz is lesz +tartalom DLC.
Az az 50k még bőven összejöhet...
-
gyimger
őstag
Ha már annyira szidjuk a játékot, hadd toldjak ide én is valamit: semmi bajom nem lenne az "üres" bolygókkal, de hogy centire ugyanazt a krio-labort hányszor ki kellett pucolnom... Ugyanazokat a szobákat, ugyanazokat a zárakat, ugyanzokat és ugyanott álló ellenfeleket minden egyes alkalommal és semmiben sem különbözött a kettő. Értem én, hogy ugyanaz a Lölő nyeri mindig a krio-labor beruházásokat és csak ugyanolyat tudnak építeni, de legalább egy apró részletben lehetne más, hogy az illúziója meglegyen a változatosságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk arra az 50ezer lófütty egy jóáras humble bundle nélkül.
Legalábbis úgy emlékszem, bár lassan már 2 hónapja nem játszottam vele.