Új hozzászólás Aktív témák

• Piszkos-Fred

aktív tag

válasz gyimger #430 üzenetére

Ha minden igaz lehet két bolygó között hajóval is közlekedni, de csak egy adott rendszeren belül. Hogy közben van e random encounter, mint mondjuk egy rpgben vagy mondjuk egy NMS-ben, azt nem tudom. Azt sem, hogy a rendszerűrben utazva feltűnnek e a hudon/térképen előre nem feltüntetett események/helyszínek (sodródó elhagyott űrhajó, kidobott rakomány, stb.), vagy csak üres semmiben megyünk előre 20 percig padlógázzal egyik bolygóról a másikra, fast travel helyett. :) Sok szivárgást olvastam a napokban, mindenki mond mindent, az a pár ember, aki meg megbízható, az meg tartja magát az NDA-hoz.

Apropó, volt egy olyan mondata Hinesnak vagy Howardnak az egyik interjúban, hogy a fast travel csak a már felfedezett/meglátogatott területekre/PoI-kra vonatkozik, de nem tudom, ebbe a bolygók beletartoznak e.

Ami a felfedezést illeti, a képen (Starfield Directből való, nem leak) a bal oldalon látszik a trait 0/2. Na most ez vagy csak a nyersanyagokra vonatkozik (mégiscsak abban a szekcióban van), vagy a bolygón előzetesen megjelenített érdekességekre is (vagyis traittel növelhető az előzetesen ismert helyek száma?), nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák