Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nekem is valami akörül volt, és félreértés ne essék, én baromi hálás vagyok közel 100 órányi szórakozásért (mert manapság ez már igencsak becsülendő még rpg berkekben is) de nem hiszem, hogy vissza fogok térni hozzá évekkel később, mint tettem azt más Bethesda játékokkal. 2023-ban már látszanak a poros részletek és a foldozások mind a játékmechanikán mind a játékmotoron, így nekem kicsit olyan érzésem volt, mintha egy pár évvel ezelőtt megjelent klasszikussal játszanék, ami anno nagyot ütött, de mára már megkopott kicsit. Ami rendben is lenne ha így lenne, de ugye nem vagyunk messze a megjelenéstől. Na és ezért gondolom, hogy nem lesz itt újabb klasszikus.
De egy végigjátszásra nekem kiváló volt, megyünk tovább, szerencsére mostanság van bőven mivel játszogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest