- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Fade_Away
őstag
UP
-
Keitaro
addikt
[L]http://koti.mbnet.fi/~hoppq/sc-howto.html[/L]
-
Fade_Away
őstag
én nagy bws voltam, vagyok.
SZVSZ menj fel win alol battlenetre Europera, ott menjfel a broodwars hun-1 chanelre ott társaság 5% linux alol jáccik.
Biztos segítenek.
jaésmár nincs ien getaway dolog vagyis mashogy. :)
...és aszem halottam linux verziorol is de erre nemesküdnék meg. -
memi
csendes tag
Üdv mindenkinek
Nemtudom h hányan jatszanak vagy szeretnenek jatszani linuxban starcraftot de ne epp koejuk tartozom... szivesen otthagynam windozomat de egyszeruen nem tudom megcsinalni h a linuxban is rendesen fusson a starcraft. Tudtommal nem csinaltak linuxos verziot belole ezert ugy donottem h marad a windows emulator.(wine 20040408-as verzio)
Sikeresen fel is telepitem es megy is a jatek.
Single Playerben semmi baj nincsen de ha fel akarok menni B-Netre akkor csatlakozik a gatewayhez majd egy fekete hatter jon be es az ikonok ahol accountot lehet allitani es belepni vele..azok az ikonok feherek a hatter fekete es nem tudok sehova se kattintani.
Remelem lesz valaki aki hasonlo problemaval szenved(t) es esetleg sikerult megoldania.
valaszaitokat elore is koszonom!
memento
Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs