Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Kovsollal late night archon mode-ozunk, protossként, jön az ellenfél, nézi az egységeket:
- Hát én ezt nem én így csinálnám.
- Hallod, te kezeled a sereget!Ha ő nincs és nem microzza ki a túlerőt, akkor végünk
Utána be lettünk naturalig szorítva, épp időben sikerült minden egységet legyártanom, egy probe ki lett csempészve, mert nem figyeltek és lett exp, Voidok, majd időben váltottam Tempestre - úgy sikerült megfordítanunk a dolgokat, hogy leraktam még pár Warp Gate-et és kicsempésztem egy Prismet. beszedtem a Fleet Beacont és két Stargate-et, visszahívta a seregét Mothership Core-ral... ott meg lettek pecsételve. Még benéztek volna hat Carrierrel, de a voidok és a tempestek megették.
GGWP - a replay be lesz kereteztetve
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest