Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    Mint irtam korábban. elkezdtem amcsi szeron terrannal 1v1-ezni (eu szerveren kihagyok egy szezont, es majd ott folytatom, csak ne platinába kelljen szenvednem).

    Eddig is kaptam érdekes ellenfeleket, de tegnap ez még tetézte. zerg ellenfél töltö képernyő alapján silver. Gondoltam végre gyakorlok. Az első furcsaság, hogy véletlen beirt egy ü betüt a glhf után, rákérdeztem, és portugál srác volt...remek, akkor ő is gyakorol gondoltam. Furcsa is volt, mert silver ligában nem nagyon szokott a zerg drone-al scoutolni. jöttek a lingek (nálam 1wm+2helion), majd jöttek a roachok (nálam banshee...az egyik expjét le is szedtem), majd jöttek a hydrák+swarmhost+infestor+bling :Y . nálam raven, mmm+tank+banshee (ill. a bling-kig volt widow is). látszik, hogy terranként elég amatőr vagyok, mert elszaladt a minerálom 3000+, de a 110-es apm-be örültem, hogy valahogy fogom a folyamatos push-t. (fejlesztésem is alig volt...gyorsgombokat sem szoktam még meg). 20perc körül leszedte a második expem, és a seregem 80%-át, visszaexpeltem, fogtam a pushokat, majd hirtelen ötlettől vezérelve, a tankokat, és némi marine-t hátrahagyva bedroppoltam. Itt kérdezett rá a srác, hogy milyen ligás vagyok valójában (hizott a májam terrannal :) ). leszedtem a roach warent, a hydra dentet, a hive-t (!), a poolt, és az infestor pit-et is :DDD ...otthon betámadott közben, és kb 1hős banshee maradt ami megfogta (ill. szerencsémre a swarokat visszavitte védeni az expeket. ezeket raven birtokában könnyü volt ledroppolni.
    31-32perces meccs volt (100 feletti apm-em volt terrannal, ami tőlem igen meglepő volt, főleg ilyen hosszú partyban), srácnak 200apm feletti értéke volt. mint kiderült eu szerveren dia, és master is volt már, és swamrhostokkal akart gyakorolni....

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés