Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz adrian360 #40601 üzenetére

    Mikor kijön a "gyárbó'" már van egyre ereje. Ha nem használtad és megvolt egy ideje, akkor akár 2 is lehet. 37 sec alatt van meg egy újabb gw-enként. A muttershit-kór 30 sec alatt megvan. Azt még karcolni se tudják a támadók. High groundról simán lőheted aki beragadt vagy aki lent van (ha visionja van akkor az overt esetleg ha eléred). 2 nyominger ff kell, annyit meg már egy silver protti is elő tud teremteni.
    Ha nincs ff, akkor max a roach allin lehet az ami bejut. Egy zellerrel elállod az utat ha jól építkezel addig amíg nem jön ki a ff-gyárad. Nem fogok azért ilyen fajokkal nyomulni csak mert szerinted ez olyan nehéz. Érdekes módon a protoss többség egész jól boldogul ezzel az egyszerű feladattal.

    (#40602) oxox
    Fast expnél forge az elég gyakori azért. Ahhoz meg jár majdnem gyárilag cannon is. Roach lehet necces, de a bana és ling azért ott se nehéz. A Takonylabda ott is odateszi magát a harcokban. Gyorsan tuti nem fognak áttörni. Ha mégis becsusszan valami, akkor addigra lehet charge is. Minden rushnál vagy allinnél sokat számít az idő. Ha feltartod 15-20 másodpercre, akkor már könnyen be is nyalta a losst.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés