- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
paaa
csendes tag
Hy all!
Ez nagyon királyos game!
Hogy lehet neten multizni sc -vel? -
Tudja v.ki h hogyan kell használni a hack-eket a sc-hez? mert ha én egyiket szeretném használni akoor a windows kiir egy hibát h a starcraft hibát észlelt ezért leált. Ezt hogyan tudom kiküszöbölni? Ja és az h a b.net-en láttam h lehet falat csinálni. ezt hogyan lehet? ez olyan h több épületet egymásra lehet építeni...
-
jhos910
senior tag
válasz
Zordkaszás
üzenetére
ha még aktuális akkor elmondom hogy azért nem látod h ''Load replay'' mert valszeg az a patch amit használsz nem tudja még azt a szolgáltatást.
sztema star craft : brood war örök game

én személy szerint sokat nyomtam és nagyon szeretem
-
http://dzapp.com/StarcraftSkin.zip
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem akarok változtatn a helyzeten, mert nem is lehet .... de a héten fogom megvenni .....
krisz1689: bocs, hogy belekevertelek .... -
krisz1689
csendes tag
Szivesen

-
rii
nagyúr
Feltelepítettem az SC-t, de amikor a játékot elindítanám, azt mondja, hogy nincs a CD a meghajtóban. Miért?
-
Kedvencem a StarCraft de mást is szeretek... Q3A, UT1...
-
up
-
És a többi filét is ki lehet vele szedni?
-
-
mr.ki
aktív tag
A Fraps-szel ki lehetne szedni.
-
Nemhinném hogy kilehetne venni öket nekem nemsikerölt századszorra sem, sajna

-
mr.ki
aktív tag
A videókat is hasonlóképpen kell kiszedni a fájlból,mint a zenéket??
-
Durva
-
rii
nagyúr
-
woodpaul
őstag
Legyetek óvatosak: Bővebben: link!

-
rii
nagyúr
zsííííííííííííííír .....
mil esz itt ..... 
Batman: eddig hol volt? -
Batman
őstag
Átraktam játékokba.
-
VladimirR
nagyúr
igen, ahogy mondod, semmi fagyas, problema
azert erdemes feltenni a legujabb pecset (98-as a jatek, de meg most is jonnek hozza javitasok, toldasok - nem hanyagoljak el) => Bővebben: link (Neked az expansion kell majd, ha lesz bw is) -
FRIZ 22
senior tag
Starcraft 2 haj-haj (ez most sóhaj volt) lesz –e valaha is?
-
rii
nagyúr
XP-re fel lehet tenni a StarCraft-ot?
-
Nemtudjátok hogy a többi filét hogy lehet kimenteni??
-
erdesz
tag
Bővebben: link
Ezzel próbáld. Asszem van újabb verziója de azt nem találom
De ez is viszi a starcraftot. -
fügike
senior tag
Hülyeséget kérdezek, de a zenéjét magában le lehet szedni valahonnan?
-
Yutani
nagyúr
Van itt valaki, aki szereti a kiegészítő hadjáratokat, és tud is ajánlani jobb darabokat?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Zordkaszás
üzenetére
1: single player => expansion => karaktert kivalasztod => load replay (alul)
2: multiplayer => expnsion => kivalasztod a megfelelot (udp a legegyszerubb) => karaktert kivalasztod => create game => palyanak kivalasztod a megfelelo replayt a replays konyvtarbol => start => go (esetleg lehet ezesetben halon keresztul tobben is nezni egyszerre -
Zordkaszás
senior tag
Hogyan tudom a mentett replay-eket megnézni?
-
Régen lett látogatva a lap!
-
The malaces and the wolf
Once egyszer, the idő, there volt 2 little pig. They mentek to the bank, to kérni nagy segély for ő ház. But bank said: Építsetek from your erő, then bank meghelp. Time is ment, the házak are maded, and the farkas is csepereded up. He was nagyon hungry, and very fázott, because the hó was hullott.
- I go to szerezni some kaja – said he, with vacogin peef.
He ment on the rét és saw the big kupac of szalma, melynek pig illata was. He bekopog and mondta.
- Little pig, little pig, engedj me into.
Mire a malac said: - I don’t engedlek be, because you eszel meg me.
Wolf válaszolt: - Little malac, little malac, help nekem. Here is big hideg, i am fagying meg.
But little pig was hajthatatlan. When, csökkentagyú wolf látta, hogy pig don’t engedi him into the ház, he was gyűjtink big air to his tüdő, fújing the ház away and ette meg kismalacot.
Telt múlt the time, then farkas’s gyomor was very üres. I go out to the rét, hátha find egy újabb malac. – said ő.
Went, went, on the mező, then he látott meg egy újabb house. Itt volt egy tégla house, with malacszag too, like the előző.
- Hi little malac ! I am the ügynök of the bank, and I hozd you segély, that you kértél.
- You nem vagy agent ! You vagy, the csökkentagyú wolf. I érez your stinky, fúcs szag. That you vagy that kretén wolf, who etted meg my brother.
When farkas látta, hogy nice soon nem working again, he tried to fúj away the house. He fúj once, he fújd twice, then he fújt ki, because the ház was still állt.
- I gyújting it up with my old gyufa. – said he.
When olting his bunda, he tried to gyújting up the house, it was not sikerült. He gondolta megy to the ház alá and ásing up the padló. He started to ásing down to the earth, he was ásing, ásing, then talál a big folyosó, with fekvő létra. He started mászing and gondol:
- Why this létra fekszik here, and why nem áll ?
He got the válasz very hamar, when metró was jött, his élet was ért véget.
szerk:

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
#40-41 UP!
Ha lehet -
Találtam én még régen valami protoss atombombára utalo képet meg szavakat, de most perpillanat nem tudom hogy hol van.
-
![[kép] [kép]](http://sc.replays.hu/modules/gallery/albums/screenshots/small/267.jpg)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
az az 540x480 640x480 akart lenni és up!
-
Winner_hun
félisten
Nincs valami progi, ami 540x480-ról át leeht állítani a grafikát?

-
Juve
aktív tag
Meg tudnátok mondani hogy mi a gépigénye a Starcraft-nak?
Van esély hogy egy P166-on elindul?
Előre is thx -
Fade_Away
őstag
végülis 2 infested scv sebzése már veri 50el aszem atomét is.

Ha célbaér persze.
Láttátok Tsunami azon repjét amikor 2-2 infscv vel kinyirta 2bazison ellen majd összes scvjét?
Mekkora egy funplayer volt tsunami.... -
Blacek
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hi szrintem ne durvuljunk.

-
Na Winner_hun haljuk a tudományod de azt is hogyan tudsz atomot a zergel is!! (me avval is tud
Ja és én a StarCraft-ra gondolok nem a BroodWar-ra.
Egyszó mint száz, mond (vagyis ird) hogy mit tudsz!! -
Fade_Away
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nos akkor 1.1ben már javították a ''Fixed a bug related to a Drone flying when surrounded by other units.''
A trükk azvolt, hogy aztmondod a dronenak építsen extractort(refinery) mielött fölé menne elköltöd az összes pénzed és aztmondod a dronenak menjen a sarokba (vagy akárhova) ekkor mivel az extractorrra repülve ment föl onnan repülve folytatja utját a sarokba.
Lehetett sarokba expelni, tos esélytelen volt innen zvp be de T is hátrányból indult.
Úgyanilyen volt a templar reptetés csakott archon állapot elött kellett vmit
csinálni.
Meg persze most is létezik az ally mine. Aminek a lényege, hogy amikor egy egységet előre küld, hogy azon robbanjanak aknák akkor ally miatt nemugrik fel, amikor meg az aknák felett áll a tos sereg akkor bumm.
arbiterrel 1egységgel bármilyen földi z/t támadást nagyon föllehet tartoztatni.
beáll egység feljáróba rá sztázis aztán ott nemjön fel semmi.
Mostis működik a hold lurk tactics lényege lurk beásva csak parancsra támad 1 marinnal nemlehet lefülelni: -lurkot elásod megfogod lurkot+1overt nyomsz gyorsan 30 hold positiont és ezután nemlő lurk. Ha ottáll a marin medic sereg akkor csak nyomsz egy stopot és hipp hopp meghaltak marinok.
Ezt persze lehet kombózni, úgy hogy több lurkit ásol egymás fölé.....
Még 1.09ben volt a végtelen hps sunki, meg sokminden deénmár nagyon oldschool bws vagyok.... -
Winner_hun
félisten
Iggggggggggggggen.

Ott a pont. HunCraftot Bővebben: link nyomja valaki? Na ott vannak qva jó szövegek, ha sokat kattintasz egy egységre. Protoss felderítő, a kis láthatatlan, na az qva jó, van abba falunóta meg pepsireklám.
Nagyon lol
az egész 
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen, ezt én is láttam már.
Egyszerű, csak keresni kell a térképen egy ''állatot'', és rá kell kattintani kb. 100-szor... -
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link -- bar itt nem sokat mond rola
-
-
VladimirR
nagyúr
-
Fade_Away
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
haljuk....
(mind controlozok ghostot?) -
Winner_hun
félisten
lehet máshogy is atomot, csak az nem sebez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NEM KAMU! -
VladimirR
nagyúr
lehet

nexus => probe => gateway => cybernetics core (ehhez szukseges gaz is, amit assimilator segitsegevel termelhetunk) => citedel of adun => temlar archives
gateway-ben keszitunk ket dark templar-t, amiket ''osszegyurunk'' egy dark arhon-na, kozben templar archives-ben kifejlkesztjuk a mind control-t, ezutan megvarjuk, mig lesz a dark archon-nak 150 energiaja, majd ''lopunk'' valamelyik terran szovetsegesunktol, vagy akar ellenfelunktol egy scv-t
ezt kovetoen command center => barracks => academy => factory => starport => science facility => covert ops (a science facility-re) => nuclear silo (a command center-re)
barracks-ban keszitunk egy ghost-ot, nuclear silo-ban pedig egy nuclear missle-t
ennyi, mehetunk pukkantgatni
ehh, lemaradtam -- sebaj, az en leirasom a legprecizebb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
természetesen lehet protossal atomot ha az ellenfél pl terra vagy van vkinek scvje
dark archon
mind control
lopsz egy scvt az ellenféltől
és már mehet is a nuclear launch detected
(meg lophatsz dronet is és akkor a zea archon templar seregedet megtámogathatod defiler ultra komboval ami már végképp agyrém.) -
zsiga667
addikt
Dark Archonnal lopsz terranparasztot és építesz magadnak atomot.

-
Tud valaki protossal atomot?
-
PeliScan
addikt
Nem, hiába is keresed, tényleg nincs benne. De miért gond..?

Amúgy van már egy 1000+ hozzászólásos topic, itten http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=10084&start=0, a további konverzjsönt lehet ott is folytatni.
-
LOTR
addikt
SC forewa RULZZZ
-
bdav
őstag
Ja a Blizzard szokott ilyent csinálni

-
Nimrod
addikt
Most senki nem tud hozzászólni vagy senki sem látta a demót?
-
Nimrod
addikt
Tudom, hogy régi játák, csak egy apróság érdekelne.
Havernál régen nyomtam a demót és tök jó volt. Namost az a fura, hogy utána meglett a full game, de a demobán játszott pálya nincs benne. Vagy csak én vagy láma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hogy lehet neten multizni sc -vel?

Ja és én a StarCraft-ra gondolok nem a BroodWar-ra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)