- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van valakinek kedve nyomni néhány gamét b.neten ma este?

-
netboy
senior tag
van egy serverem és szeretnék rajta egy starcraft servert inditani, van erre mod a játék futtatása nélkül?
-
Djuree
félisten
lesz mostanában valami gém? privit ha lesz. thx...
-
[ Módosította: Racecam ]
-
RoyalFlush
őstag
Topic láttán, feltelepítettem, de már nem ugyanaz a feeling mint anno, régen .. hasonlóképpen jártam Fifa 99'-el is.
-
Hemi 426/RT
aktív tag
De jó játék volt ez anno (igaz még ma is ott van!)
szerettem nagyon 5 perc és indul a bogár invázió!
a Brood War kieg is toppon volt! -
- patch 1.15.2
--------------------------------------------------------------------------------Feature Changes
- StarCraft and StarCraft: BroodWar no longer require the CD while playing the
game. To play without the CD, please follow the following instructions:- Windows Users:
- Make sure you have "Hide extensions for known types" unchecked under
Explorer Folder Options.
- If you own only StarCraft, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft CD to
your StarCraft folder and rename it to "StarCraft.mpq".
- If you own StarCraft: Brood War, copy "INSTALL.EXE" from the StarCraft:
Brood War CD to your StarCraft folder and rename it to "BroodWar.mpq". -
caleb
aktív tag
Egy kis segítség kéne.
Vista alatt 6600Gt-vel ha ablakot váltok,és visszamegyek az sc-be /alt+tab/ akkor szétesik a kép. Van valamilyen megoldás,vagy szídjam az nvidiát hogy nem tud normális drivert írni
-
A huncraft.hu ismét megy

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Talán a CD Galaxisba, egyébként nme hiszem hogy az a 2000 huf olyan nagy kiadás lenne de én a Tescoba vettem 1400-ért. Amúgy a mostani verziók mindegyiket kiegészítőstül van, de nem tudom hogy van e még mert a CD Galaxisnak is nagyon kevés van már belőle (vagy el is fogyott)
-
FehérHolló
veterán
Valaki tudna mondani egy helyet, ahonnét be lehet szerezni a játékot kiegészítőstül valami emberi áron?
(PCDome nem játszik.) -
gergo84
aktív tag
játszható ez a game 19'' monitoron?
anno a diablo-t ujra ki akartam vinni, de olyan rémes volt a grafika, inkább hanyagoltam a játékot. -
Ry0K3N
senior tag
Bocs mégsem csak hibás a replay régebbi verzió. 1.14-el nem megy mert csak egyhelyben áll a probe-od.
-
nagyon könnyü
nekem a visszajátszás is megvan, volt h unatkoztam és végigvittem a mapot, majd elmentettem a visszajátszást. nagyon teccenek a bugok, olyanok vannak benne.... az egyik kedvencem a hydra összegyüjtése egy pontba
olyan h 12 hydralist egy pontban van, és nemfutnak le egymásról. és akármennyit tudsz egy pontba beletenni.
ja a dronét ugytudod visszavinni h jobb click, h menjen oda, majd benyomod a c billenytűt, ez ugyebár egy hotkey, a visszavivésre. namármost elsöre nemfog menni. másodikra fog menni, csináld meg, majd várj, elfog indulni az összes egységen át
[link] [link] [link]
matrix: [link]
flyingdronebug: [link] és [link]
[Szerkesztve] -
Ry0K3N
senior tag
Nah ez a Drónos gázreptetés az 1.08-as patch-nek hála már teljesen eltűnt.
Kipróbáltam ezeket a bug-trükköket, én leakadtam annál mikor a kristályhoz kel küldeni a dolgouót és akkor keresztülmegy mindenen. Csakhoy azt visszafelé a Drone-al hogy kell megcsinálni? -
a dronés GÁZos bug még mindig érdekel

amugy lehet h lesz egy ph!-s b.net-es eröfitigtatás. részletek a ma este sc bw topikban. akinek van kedve az jöhet
-
up
-
hali, valaki eltudná nekem mondeni h hogyan müködött régen az a bug amikor egy dronét a gázra kellett vinni és valahogy lehetett reptetni?
-
bpx
őstag
Magyarul nem igazán vannak ilyen leírások. Ha Single Player ''stratégiákra'' gondolsz, kb esélytelen, hogy bármit is találj, mert hát valljuk be Starcraft-ban nem nagy kihívás legyőzni egyszerre akár 7 gépi ellenfelet
Ha multiplayer ''stratégiákra'' (azért idézőjelezek, mert a communityben nem szoktuk ezt a szót használni, és nagyon fura számomra
) gondolsz, és angolul is jó, akkor ezt az oldalt ajánlom: [link]
[Szerkesztve] -
bpx
őstag
el kell, hogy keserítselek, de nincsenek tört szerverek

legfeljebb olyan ladder szerverek vannak, ahol nincs cd-key check, de mivel ezek kimondott ladder szerverek és 1v1/2v2 ladder-re vannak kihegyezve, a skill is olyan szinten van, hogy addig nem is érdemes felmenni rájuk, amíg nem játszol már néhány hónapja aktívan. (természetesen multiplayer játékra értem, neten azokat a ''stratégiákat'' alapból elfelejtheted, amit gép ellen használsz) -
retes
aktív tag
Sziasztok!
Olyasmi érdekelne engem, hogy valaki le tudná e írni, vagy mondani egy oldalt ahol el lehet olvasni az ehhez a játékhoz való stratégiát!
Természetesen az általatok leirt technikát semmiképp nem áll szándékomban felhasználni semmiien formában!
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes -
Hoxy
csendes tag
Csá!
lenne 1 olyan kérdésem hogy nincs valakinek olyan progia ami + talája a tört szervereket?
Elöre is kösszi!! -
mcadam
csendes tag
Tök jó játék!!!! Igaz már rég játszotam vele, de akor vhogy nem tudtam kijátszani mindig levert az ellenség.Akár Zerg akár protos és human(?)-al.
-
Jeannie
senior tag
Saját tapasztalatok alapján a gép mindig random rak le. Ezt úgy tudod elkerülni, hogy a startpontokat fajspecifikusan teszed le hogy ti is másmilyenek legyetek és a gép is, és amikor játszotok vele azt a fajt választjátok amiből három van egymás mellett. Ha másik fajjal akartok játszani akkor meg kell egy másik pályát csinálni. Sztem ez másképp nem megy

-
http://www.huncraft.hu/Main/Articles/Tutorials/ZX_Editor.htm
-
kooc
tag
Üdv.
Ha valaki ért a pálya szerkesztőhöz, kérem segítsen.
Röviden: -Csinálok egy egyszerű pályát, ahol mondjuk gép ellen szeretnék játszani (vagy esetleg többen is). hogy lehet megoldani, hogy ne össze- vissza rakjon le valamelyik startponton, hanem oda, ahova szeretném. 5 startpontot csináltam, 2 a gépnek, 3 a lányaimnak és nekem. Mindenhova tettem gázlelöt meg mindent, de a gép hol ide, hol oda rak minket, de szinte sose egymás mellé. -
Necc
addikt
Szokott valaki jönni battle.net -re?

-
valmi demo nem tölthető le? vagy egy esetleges átirat? egyet viszont remélek, h nemlesz olyan blizzardos, warcraftos ''élsimítás'' pl ez alatt azt értem h ha nemgnézed a karaktert közelebbrül akkor a haja olyan egyenesekből áll össze a széle.remélem lehet azért érteni. kérdem én (költői kérdés) h miért nem tudták volna oéyan szép kerekre megcsinálni.? :S na mind1. remélem h ha sc2 lesz azt nemfogják igy el*ni.
-
ChromeX
addikt
-
-
alien_
őstag
Ámen : )
Nem baj, 8 évet kibírtunk, kibírunk még kettő-hármat : ) Blizzard rá kellett hogy jöjjön, hogy beszűkítette egy (igaz, állandóan fizető) rétegre a táborát, és az összes nem-fantasy rajongóját cserbenhagyta sok éve...
Jövő évi három nagy bejelentésről pedig annyit, hogy biztos nem mmorpg (legalábbis azt ígérték, hogy nem lesz az), állítólag a diablo3 zenéjét már egy éve felvették, és jelenleg tapasztalt real time strategy térkép dizájnert keres a blizzard, és szerintem már a cégnél a srácoknak is tele van a töke a sok orkkal meg elffel így 4 év után (war3 óta ezen koptatják az agyukat/egerüket), szóval nem hiszem hogy war4-ről lenne szó... Meg ott a blizzard interjú, hogy ''én leszek a legboldogabb, amikor bejelentik az sc2-őt'', szóval jó esélyünk van rá, hogy bejelentik 2007 -ben, onnantól meg csak pár év
Addig is, ha nem is StarCraft 2, itt egy fasza átírat: [link] Nézzétek meg a képeket!
Ez meg valószínűleg egy mudbox nevű progival készített fake, de nyálcsorgatásnak jó : )
[link] -
rii
nagyúr
[már nem tudom mit beszélek, annyira fáradt vagyok]
Sötét estéken, a telihold fénynél mikor azon reménykedünk, hogy a szürke égitest kegyibe fogadná elrebegett imáinkat, itt ([link]) szoktunk összegyülni, .... deres köveken, csenben, kihalt fák nyirkos árnyékában, mindenki a saját zord magányába burkolózva kutatja lénye belsejében önmagát, próbál méltóvá válni, hogy egyszer megláthassa a SC2-t.
Hosszú utat tettünk meg, a remény éltetett eddig is minket, és nincs számunkra más, mint a hitünk, hogy nem hiába az elvesztegetett évek.
[még mindig nem tudom mit beszélek] -
Jeannie
senior tag
UP, amíg nem lesz Starcraft 2 ...
-
Djuree
félisten
Ja, Protossok a legjobbak, Dark Templar védhetetlen

-
Djuree
félisten
Nah, megvettem eredetiben SC+BW, jó occsó volt

Ennél a játéknál soha nem lesz jobb stratégia az biztos, pedig minden stratégiával játszottam de ez volt a legjobb, még mindig ezzel multizunk a haverokkal, nem az új ''nagy'' durranásokkal
-
Jeannie
senior tag
szerintem a Zergek a legjobbak
igaz undorítóak de nagyon hatékonyak és ha túléli velük az ember a játék első felét, a végére nagyon erősek lesznek. -
Jeannie
senior tag
UP a topiknak, gyertek játszani
Kinek melyik a kedvenc faja? -
egy ezresért is már belehet szerezni eredetiben, de 2-ért biztos + bw is megy hozzá,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- darkFlash CF8 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/

és
kitudja h mikor kel el... (remélem minnél elöbb)