- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-03-08 14:21 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Nofene. Kaptam egy Ultra rare packot. Még a végén elhiszem, hogy létezik az epic is.
-
Lokids
addikt
Hog lehet már installált játékot az arc klienshez csatolni?
Fel van telepítve az ATO, de nem látja az ARC. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
A contraband mire jó ebben a játékban? Van 77 darabom. Azt látom, hogy exchangen 31K jelenleg. De mire lehet használni?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
fleet creditet hogy a fenébe lehet gyűjteni anélkül, hogy egy rakás dilit beletolnék a flottába?
Mert mást egyszerűen nem tudok berakni 1 projektbe sem, a cuccok meg fleet creditbe kerülnek.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Pár óra elteltével vissza tudtam lépni.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Olyankor mi van, hogyha nem tudok belépni a karakteremmel? 96%-nál megáll a töltés. Már vagy 20x próbáltam. A kis romulán karim simán belép.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Amúgy hogyan lehet, érdemes növelni a crit chancet? Jelenleg azt írja nekem, hogy 2.5%, amit nagyon kevésnek találok.
-
Lokids
addikt
Van a játékban valahogy lehetőség arra, hogy megnézzek más hajókat, hogy vannak felszerelve?
Valami armory, vagy hasonló cucc? -
Lokids
addikt
Fejlesztésnél, ahhoz, hogy a tárgy rarity változzon szintet is kell ugrania? Mármitn egy 13-ast fejlesztek, valamivel, de csak 50%-ig tölti fel, attól még ugorhat rarityt?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Kaptam összesen 4 very rare főnixet. 0 ultra vagy epic.

A többi mind uncommon vagy rare. azokből upgradet vettem
A very rareban van valami amit érdemes kiszedni, vagy azokból is vegyek upgradet? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ez a főnix box holnap meddig szedhető ki? Este 7-ig?
-
Lokids
addikt
Az exchange hogy működik? Van % rész amit levon? Vagy ha valamit veszek 9-ért és eladok 10-ért, akkor kerestem rajta?
-
Lokids
addikt
Azt hogy lehet megnézni, hogy mennyi a hajó DPS-e?
Néztem ilyen 100+K-s buildeket, de annak a közelébe se vagyok. Utána néztem valami buget buildet, de még azt sem közelítem meg. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Oké, én vagyok a Balf... de nálam a repu fülön minden indaktív. Eddig is csak a Q küldit tudtam ott leadni. Most semmit sem enged.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
És ezek hogy vannak? Ha elég markot gyűjtöjk egszercsak szól a rendszer, hogy húzzak el valahova mert küldi van?
-
Lokids
addikt
Ezek a markok hogy vannak? Csinálom a red alertet és szisztematikusan mindig iconia-t választom, de fogalmam sincs mire jó. Vagy azt, hogy hol tudom megnézni, hogy mennyi van belőle.

-
Lokids
addikt
Phasereknél ezek az Emitter Linked, meg Integrity linked beam arrayok jók? Valaki kitett egyet 50K-ért [dmg]x3-ast. Furcsa, hogy lövöldöz, mintha valami cannon lenne.
-
Lokids
addikt
Nekem márpedig nem jól jelenik meg.

De amúgy mi történt? Épp kész voltam a Q questel, erre droppolja a game. o.O Nem tudtam leadni.
-
Lokids
addikt
Nekem valahogy nem tölti be a hajó skint. Karakter választón ott a hajó kékbe, zöldbe, de a játékban alap skin van rajta. Customize ship esetén ott van a kinézet, de nem lehet állítani. Full bugos.

-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Na nem szórakozok. Azt a pár forintot ráköltöttem, mert úgyis volt majdnem 2000 zenem, így most tudok venni egy hajót 2400-ért.
Kérdés: Melyik hajót érdemes megvenni Fed oldalon? tacticalként, de nem valami kis defiant szerűt, hanem valamit ami úgy is néz ki, mint egy flotta hajó. Mondjuk T6-k között nem is találok olyant, hogy Odussey Class. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Mire lehet használni ebben a játékban a kaját? Pl: Vorta Rippleberry.
És hogy lehet gyorsan 56 millát összeszedni (14m a fleet ship modul)? Akarnék venni egy T6-s valamilyen föderációs csatahajót. Jó ez a bajori, de legyen már valami flotta hajó amit irányítani kell. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Fegyvereknél melyik a legjobb típus?
Pl Antiproton vagy phaser, vagy plasma, stb? Vagy mindegy? Mert Antiprotonnál van olyan stat, hogy 20% crit alapból, phasernél meg 5% sys offlinera.
Az a 10,000 Experience bonus Pool 2.3 milla exchangen. Miért?

Ha valaki elérte a 60-as szintet mire jó az még? -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ha pl beam, vagy pulse fegyvert csinálok, melyek azok a statok amiket érdemes megtartani?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Kaptam egy XP boostot. Van értelme használni egy 60-as karinál?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Az admiralityba mikor kell passzra nyomni? jelenleg a fed küldiket próbálom erőltetni ott, amikor nincs bonusz reward akkor passzolok, de mi a "szabály"? Mikor érdemes megcsinálni, vagy passzolni egy küldit?
Továbbá van értelme egy küldit normálról akár elitre állítani? Azon kívül, hogy nehezebb lesz, változik valami?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Egyelőre vettem energy cap inc-et, meg 2 bof helyet.
T5-ből T5-U-t csak a zenért vett upg tokennel tudok csinálni? 700-ért kicsit drágállom.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
A flottás cuccokat hol lehet megvenni? A flotta menüjében nem találom.
-
Lokids
addikt
Meg van a steamen 18 eurom. Annyiba kerülne 2000 zen. Ennyit még rá is szánok arra, hogy támogassam a fejlesztőket, mert már jópár órát beleöltem. Mi az amit feltétlen érdemes venni/feloldani ebben a játékban?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Ezt a Scylla missiont, amiért a Bajori cuccok járnak jutalmul mikor lehet megcsinálni megint? Mert nekem még mindig szürke a Hail gomb. Nem hetente lehetne?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Amúgy most nézem csak ezt a bajori hajót. Ha jól látom ugyan olyan alapvetően mint a defiant class. Csak T6 ezért erősebb. Viszont olyan slotok vannak rajta, hogy Tactical/Pilot vagy Universal/Pilot. Ezek milyen slotok?
Meg mi az, hogy Pilot? o.O -
Lokids
addikt
Néztem, hogy flotta projektnél duty officereket kell beletolni. És darabjáért 300 fleet mark jár. Mennyi mark kell egy hajóhoz? Megéri beletolni a doffokat?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Flottába lépéstől azért vonakodom, mert nem hiszem, hogy hozzá tudnék bármit is tenni. WoW-ban anno egyik main healere lettem a klánnak, ott volt szerepem, de itt nem tudom mivel tudnék hozzájárulni, főleg, hogy nincs annyi időm rá.

-
Lokids
addikt
Korábban említettétek, hogy lehet más flottáknál vásárolni. azt hogyan lehet? Vagy ahhoz valahol flotta tagnak kell lennem?
-
Lokids
addikt
Uhh, szépen mutat.

A cannon skillek kellenének. A beam overloadnak gondolom semmi értelme, hogyha nincs beam weapon a hajón.
Amúgy az, hogy mely officer skillek vannak letiltva, az fix? nem lehet feloldani?
Pl Nálad Mirarnak csak 1 skillje használható. Nem oldható fel? Vagy van olyan hajó, ahol mindet fel lehet oldani?
-
Lokids
addikt
Jelenleg elég sok felesleges XP van, de 3-4 skill az amire szükségem lenne.
Tényleg van az inventorimban egy lila boff. Viszont nem tudom sehova se mozgatni (hely meg ugye nincs, hogy használjam). Miért nem tudom inventoryban átrakni máshová?
És a Kezdő vulkáni zöld tisztemet is le kéne már cserélni.

Amúgy elég annyi, hogy lilák legyenek a tisztek, vagy kell másra is figyelni?
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Pl egy ilyent kell fejleszteni?
bár tech upgraddel is 0% az esélye, hogy ritkább lesz.
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Lejárt a szerk idő:
A legfontosabb!!! Hogy lehet átrakni/megnagyítani a képesség menüt, mint neked? Hogy 3 sort listáz? És a karakter képességek felett van? Képességek nagy részét nem bírom használni, mert sokat kéne keresni, és nem bírom átmozgatni őket.
-
Lokids
addikt
Aha. Gondolom ez a PvE résznél azok a küldik, amik a loot opció alá vannak sorolva. Vagy csak kimondottan ezt a küldit?
Amúgy honnan lehet tudni, hogy egy loot amit kap az ember az jó? Én most csak a puszta számok alapján döntök, hogy több dps, vagy gyorsabban fordul a hajó, vagy több a shield.
Pl az a két loot ami ott a képen szerepel az jó, vagy mehet eladásra a legelső vendornál? -
Lokids
addikt
Nem értem a drop rendszert PvE-nél. Pl red alert.
Arra rájöttem, hogy nem egyéni a loot.
Úgy működik, hogy aki előbb rányom, hogy take items? Mert sokszor épp csak felvillan a gomb rá. Esélyem sincs elhozni a lootot. -
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Valamit nem értek a történet vezetésben.
Annak ellenére, hogy már a Cardassiai missziókat kezdem, a klingon háború elvileg még tart. Miért nem zárja le a story előbb a klingon háborút?
Ráadásul megkaptam a new frontier story lineból az utolsó missziót (Melting Pot) úgy, hogy az előzményeivel még nem találkoztam. Azt hogyan? o.O
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman I3 Edge FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB - BESZÁMÍTOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ore-ból van egy rakat. Refined dili kellene.