Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Itt van amire vágytál.
Bonus Dilithium EventCaptains on all platforms can get bonus Dilithium throughout the game, save 20% on Ships in the Dilithium Store, and grab Vanity Shields for Dilithium!
By Fero October 07, 2025, 08:00 AM
Star Trek Online is running a special event where you can earn bonus Dilithium Ore by playing content throughout the game! It’s time to hit the drills, Captains! The Dilithium Ore event runs on all platforms from October 7th 8am PT until October 14th at 12pm PT. Additionally, you can enjoy a discount of 20% on Ships in the Dilithium Store!
During the event, bonus Dilithium Ore will be provided for the following content:
Vlugta Asteroid Field:100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining Missions100% Bonus to all Rich Dilithium ClaimsFleet Dilithium Mine:100% Bonus Dilithium Ore for Daily Mining MissionsEverywhere else in the game50% Bonus Dilithium OreDilithium rewards from completing Event Reputation Projects no longer receive a bonus.This excludes Event Reputation Projects
Please note: The Dilithium event does not effect rewards from the Endeavor system.
Further, it's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. 15 Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* and are bound to account. Grab the following Vanity Shields from October 7th 8am PT until October 14th at 12pm PT on all platforms:
Prodigy Vanity Shield
A Safe Galaxy Refit Vanity Shield
Courier Raider Vanity Shield
Emerald Chain Intel Juggernaut Vanity Shield
Discovery Refit Vanity Shield
Tzenkethi Vanity Shield
Discovery Vanity Shield
Ferengi Vanity Shield
Hur'q Vanity Shield
Emperor's Vanity Shield
Section 31 Vanity Shield
Kelvin Divergence Vanity Shield
Borg Vanity Shield
Ba'ul Vanity Shield
Zhat Vash Vanity Shield
Shrike Vanity Shield
Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)
*This price may change for future runs of this sale, if they occur.
We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game! -
Plata
félisten
Én még nem próbáltam ki,megvan,de nem próbáltam ki és megmondom miért.
Van egy régi karakterem voth hajóval,T6 voth sci hajó,pontos nevét fejből úgysem tudom.
Az ő konzoljával pont szettben van az új hajó konzolja.
Ez a karakterem csupán ökörködésre volt kitalálva és kihegyezve,régen az ellenségnek több mint 150 all energiát leszívott és tök poén volt.
Most elővettem és meglepődve vettem észre hogy a képességei durván gyöngűltek.
Nem tudom mi a szárt csináltak,de T6-X2-re upgradelve a hajót,plusz zenes drain konzolokkal majdnem a régi képességének a felét tudja.
Régen rengeteget ökörködtem vele mikor még bejött a T6 voth hajó.
Nem sebzésre volt cuccolva csak arra hogy az ellenséget le gyengítse a vérbe és arra tökre jó volt,borg TFO-n gyakorlatilag le szedálta a borgot.
Emiatt el is ment a kedvem attól hogy játszak vele,így az új voth hajót sem próbáltam ki.
De más sci karimnál is vettem észre stat csökkenést.
Vulkáni karimnak is durván lecsökkent a partgenje,úgy hogy nem is nyúltam hozzá.már csak 580 valamennyi,pontosan nem tudom.De az is rohadt idegesítő hogy mitől lett olyan kevés. -
Efanatica
tag
Az egyszerű
1. Bemész a Rearrange HUD-ba
2. Van a Big Personal Tray #1-ben egy "New" gomb.(Ez maga a skill bar)
3. Megnyomod és oda teszed ahova akarod. Big personal Tray #2 lesz
4. Opcionálos mennyi sorral használod és vízszintesen vagy függőben van e. Azt beállítod ahogy akarod. Ha már nem kell akkor pedig ott a "Delete" a Big personal Tray #2-ben
Fontos hogy a 2 bar az egyfroma csak max nem egy nagy helyet visz el ha kéne mind a 10 sor!
-
Plata
félisten
Sajnos nem vagyok játékban és csak este fele tudok játszani,de a menüben van egy lehetőség amivel az overlay átvariáható.
Valami HUD a neve a menünek.
De hogy 2x5-ös lehet-e nem tudom,nekem néha a 4x10 is kevés.
Majd megkérdem az egyik flotta társam,neki valami rémisztő overlay van.
Ha megkér hogy toljak le helyette eventet mindig frászt kapok a HUD-tól.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest