Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
FireKeeper #8262 üzenetére
Most kezdtem el nézni a sorozatot,kezd jobban érdekelni a story.Egy ilyen több játékos vezet egy hajót típúsú játék engem is érdekelne.De akkor vagy fix emberekkel tudnál menni,vagy csapatot toborozni minden külditre pl.Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani,de biztos komoly tábora lenne egy ilyen játéknak is.
Én inkább grindelek,minthogy fizessek érte az tuti.De majd egy év játék után unalmas az biztos.Még klingon karim nincsen,majd veszek pár slotot még:p
Amúgy ez a grind még semmi,a Mirror eventnél volt egy srác,aki 50 karival csinálta,a felesége segített neki.Kérdés,tud vki hivatalos pvp leaderbordról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy topik
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest