Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
FireKeeper #14575 üzenetére
Konzolost adtak ki nemrég, hogy 1,1m kapitány van, de hogy ez hány account és hány játszik rendszeresen, passz. Pénzügyileg tuti rendben vannak, nem nagyon érik egymást a promók, a box is többet futott mint szoktak, ezekből arra gondolnék hogy nem ég a ház.
Az EC persze, inflálódik, nem hiszem hogy fognak vele bármit csinálni, nem érdekük szerintem.
Bármi van exen, azért valaki zennel fizetett, az a fontos, hogy az a valami utána 1 vagy 10 millió ec-ért cserélt gazdát, ők tojhatnak rá nagy ívben. Ha viszont holnapra a kulcs 1,5m lenne, akkor az ec sellerek eléggé alájuk verhetnének árban, szerintem jobb nekik ha keveset ér az EC, de ha ez nem is érdekli őket, az biztos hogy hátrányuk nincs, ha tévedek persze mond, gondolkodtam rajta de nem jut eszembe olyan ami miatt nekik előnyük lenne abból ha az ec erősödne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest