Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
alakesh #16193 üzenetére
Már vagy 3-4 éve volt abból "botrány" hogy az annak idején még egész jó pvp-ben az egyik híresen pvp orientált flotta úgy "csalt", hogy minden tagjuk bot-ot használt, ami figyelte hogy az 5 fős groupban, ha valamelyikük hajója 50% hp alá esett, akkor ugye átment sárgába a hudon valami hp jelző a csapatban, és a bot amint észlelte a sárgát, automatikusan kitargetelte azt a csapattársat és küldte rá a healt, valami ilyesmi rémlik, nekem is csak mondták hogy most emiatt mindenki utálja őket, és amikor random összekerültünk velük akkor erre a csalásukra hivatkozva nem játszottunk velük, hanem újra joinoltunk matchmakerbe.
Gondolom ugyan ilyen alapon lehet botot írni ami felismeri a dilithium ikont, tour küldit, esetleg még azt is hogy melyik fajta hajók kellenek bele, de annyira nem értek ezekhez, én mindig csak a fix helyre kattintos botot használtam, ami azért itt annyira nem az igazi, jobb mint a semmi, de nem olyan jó mintha te csinálnád.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
gerisz23 #16042 üzenetére
Nekem annak idején 10 volt együtt.
Sajátom volt a fő, futott rajta egy bot ami csinálta amit kellett, illetve egy másik bot, ami leutánozta a főablakban csinált dolgokat a másik 9 ablakra, így farmoltam egyszerre 10 accounttal.2 x 5-ös csoportban voltam bent ISA-n, az elején a kockát kellett lelőni csak, onnantól pedig 11-12km-re a kapuból álltak és a bot csak küldte a slavereket a kapura amit lőttek folyamatosan de ugye nem robbant el mert a generátorok healelték, a bot csak arra kellett hogy kiküldje újra a slavereket időnként, a másolás miatt pedig ilyenkor a másik 9 is kiküldte, és ez ment egész nap.
1 nap olyan 250 vagy 500 contra volt per account, már rég volt, nem emlékszem, x50k ec akkori áron, plusz egyéb, plusz EC, mondjuk akkor még 5-6000 ft volt a 100 millió is, ma már ennyiért 200-at kapsz.
Bannolni nem bannoltak, egyik accountomat sem, de kivették a contrabandot a kapu loot táblázatából és onnantól nem volt értelme.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nekem is ment annak idején a ferengi bot a többiekkel együtt, aztán az orion slaver bot 10 accounttal együtt, aztán az ex bot, igaz mind 1-2 hétig, és gyanús hogy tudtak róla.
Pl a gateway amin farmoltam a slaver bottal hirtelen patch notes beírás nélkül nem dobott többé contrabandot.Szóval ha free silver karid van előfizetés, lifetime vagy vásárlás nélkül, akkor idő kérdése csak a bann, saját karival ne csináld, csak erre a célra regisztrált accounttal.
Ha már előfizetéses, lifetimer vagy gyakran vásárló vagy, akkor azért engedékenyebbek, exlpoitok miatt sosem bannolták az accountomat, míg volt flotta társunk akinek ugyan azért kevesebb idő alatt is, ő is exchange bottal csinált valamit de már nem emlékszem pontosan mit.De a legjobb ha új accounton csinálja az ember és nincs gond.
-
Raulblanco07
aktív tag
20 dollárért árulja a srác, 1 nap alatt azt írja hogy 200m creditet szed össze, nem számoltam utána de ha igaz akkor 1 nap alatt visszahozza az árát ec-ben, főleg ha futna 1 hétig 10 accounttal, az már igen szép összeg lenne.
gondolkodtam rajta hogy megveszem, de nincs kedvem 10 accountot csinálni és végigszenvedni a tutorialt.
de ha valakit érdekel, hajrá.(saját accountoddal nem érdemes, jó eséllyel 1-2 hét és bannolják az accountot amivel csináltad, szóval naponta menekítsd ki a farmolt cuccot valami biztos helyre)
-
Raulblanco07
aktív tag
Raktam pár omega slivert a bankba, viheted őket ha kell, az ec már nem fért be, gondoltam elköltöm mert sanszos hogy bannolják úgyis ma azt az accountot
Meg egy két egyéb apróságot is raktam be tegnap este a publikus részbe, hátha valaki arra jár, kis apróságok de meglepetésnek elmegy. -
Raulblanco07
aktív tag
bound-os, trade chaten elvileg nem árulhatsz ilyet, csak amit trade ablakban átadhatsz, más kérdés hogy néha árultunk ott markot, dilit vagy még provisiont is, de ma már keményebb szabályok vannak crosis hisztirohamai miatt. legalábbis mikor legutóbb foglalkoztam a trade chattel kb abból állt hogy crosis szétoffolta, majd ha megunta akkor banhullámmal fenyegetőzött azoknak akik offolnak.
-
Raulblanco07
aktív tag
Rájöttem, csak mostanság entropiával játszom és hozzászoktam hogy minden a kiírt értékét éri.
3 x 250 x 800 x 0,5 az még mindig 300.000 ec, ha valakinek nincs ec-je akkor elég jó pénz pár percért.
később magasabb tier-en pedig többet lehet majd kiszedni, akkor ez tovább nő majd. -
-
Raulblanco07
aktív tag
Még ec-nek sem rossz, ha jól rémlik 800 ec volt ráírva mint ár mikor rávittem az egeret, ha az az ára tényleg akkor 250 x 800 = 200k, x 3 fajta 600k pár perc alatt. Ha van 10 karid az óránként 6m ec. Neked 30 karival már 18 millió.
De azért nézd meg hogy tényleg annyi-e és eladható-e mielőtt elkezded farmolniIlletve erre a provision collecting dologra kiváncsi vagyok, hogy lesz elosztva, van egy 4. fül a provisionnél, ott van ez a collectoros cucc. Ha jól sejtem a rendszer idő arányosan oda fogja gyűjteni, és az első aki rácsap visz az épp aktuálisan oda gyűjtött cuccot. Nem néztem, de lehet hogy flottás jogosultságba betették hogy beállítható legyen milyen rangon rabolhat ott le valaki, mert ha igen akkor max rang és enyém az egész
Platac, este körlevelet akarok küldeni, ne használd el.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
gerisz23 #15665 üzenetére
40 esés 50k zennél majdnem 7000 zen ha 300-260-at nézünk, 2 x 10 kattintásért az egész jó haszon.
nekem kicsit többet kell vacakolnom az r&d cuccokkalegyébként ez egy viszonylag egyszerű stabil lehetőség, annyira nem vagyok képben jelenleg az ingame piacról hogy fogalmam sincs az r&d-n kívül mit lehetne csinálni, az r&d-t sem tudom hogy megéri-e jelenleg, próbaképpen nyitottam 200-at de még nem adogattam el hogy egyáltalán megéri-e vagy veszteséges lesz.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ehhez pont nem kell semmi idő vagy energia.
Amikor nincs főnix rerun akkor diliben tartod a zent, szóval amit gyűjtesz nem váltod át zenre, amid most van eladod mikor magas az árfoylam, a nem beváltás még időt is spórol neked ahhoz képest hogy beváltanád.
Az eladás meg pár kattintás, kiteszed x áron és a rendszer eladja, semmi dolgod vele.van rengeted dilid, amikor jön a rerun és leesett a dili árfolyama, az egészből zent veszel. megvárod hogy vége és felmenjen az árfolyam, az egészet eladod. megvárod hogy rerun és lemegy, az egészért veszel.
ennél jelenleg nincs egyszerűbb üzlet sto-ban szerintem, én is elkezdtem dilit bányászni hogy a következő alkalomra legyen.
számolni is egyszerű vele mert kb tudható hogy 3 havonta jön a rerun amikor az új box is, szóval tudod hogy meddig kell eladnod a zent hogy legyen rengeteg dilid addigra hogyha jön a következő rerun és az olcsó zen.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #15291 üzenetére
K13-hoz hozzátenném még, hogy a negyede részemről nem tűnik soknak, 4,5millió creditnyi cucc kb, de ha hozzátesszük azt a mellékest tényt, hogy ennek kb 80%-a dilithium volt, akkor úgy azért elmegy egynek.
És még mindig tele vagyok tokennel, pár holdingsra még box nyitás nélkül elég.Nyitottál J-t? Én minap elnyomtam 2 x 20-at de semmi, creditem kb 2b volt, nem nagyon adtam el az előző r&d cuccokat, a 2b-ből 1-et szétosztok a flottában a k13-ra, a másikból majd még veszek pár packot és egyet azért kinyitok remélem. A kulcsból és lobiból nem akarok költeni a nyitás kedvéért. 91.000 lobi és 4000 kulcs lett felhalmozva, ezen kívül nem sok egyéb maradt.
Események történtek ahogy néztem, TTC-n valami általam nem ismert mito nevű fickó volt a téma meg az ő trades channelje, erről tudsz valamit? Ahogy leszűrtem crosisnak is köze lehet a dologhoz
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #15048 üzenetére
Szia, utólag is köszönet a segítségért. A hétvégén felléptem és mondta platac hogy valaki itt szapult minket. Nyilván kb annyi volt a válaszom hogy "egészségére, ha nincs jobb dolga" de most így munkában, munka helyett gondoltam ránézek, lassan pereg az óra. Ahogy nézem a nagyja törölve lett, csak egy két neki írt válasz maradt meg.
Szóval, hogy tiszta legyen. HGF mint név megmaradt régről, de nagyjából ennyi a közös a régi Johnwill - Kolln - Zolee féle flottával, nem változtattunk nevet mert szartunk rá, talán kiküldtem egy körlevelet hogy váltsunk nevet ha már úgyis semmi más nincs meg a régi szabályzatos vezetőséges tárgyalásos hadbíróságos hülyeségből, ha valakinek van ötlete jelentkezzen, de őszintén szólva a jó nevek már foglaltak volnak mint a Magyar Flotta vagy a Csillagflotta, a Legeslegeslegeslegkirályabbszipiszuperflotta pedig nem fért ki sajnos, kevesebb leg-gel pedig milyen már... akkor inkább marad ami volt. Szóval senkinek nem volt ötlete és így maradt.
Nagyjából a jelenlegi szabályzatunk:
Mindenki azt csinál amit akar, flottás épületből azt vesz amit akar, bankból azt vesz ki amit akar, aki megfelelő rangban van hozzá az olyan projektet indít amilyet akar. Előléptetés hozzá megfelelő rangba pofára random, vagy ha az illető kéri.Igazából felesleges az ilyen hülyeség, felnőtt emberek vagyunk, játszani lépünk be, nem fogjuk meglopni vagy megölni egymást csak mert nincs leírva egy szabályzatban hogy ebben a flottában ez tilos.
K13, igen, nagyon mi sem siettünk, tőlem bement a teljes építés negyede, platac másik negyede, egy harmadik srác tizedet dobott be, többi 63 accountból pedig a maradék 40%. Még volt egy nyereményjáték is, az építésben résztvevők között 1 milliárd creditet osztok szét betett credittel arányban, a sajátomat szétosztva minden résztvevő között, így 260m körül kapott platac, de már aki egy doffot betett az is kap 3,9m-t.
Igazából a többi magyar flottától csak annyit kérnénk, hogy felejtsék el hogy vagyunk és hagyjanak az ilyen hülyeségeikkel mint a régi állandó kamulevelek és a mostani srác hülyesége. Nem toborzunk, nem hirdetjük magunkat, magasról teszünk mindenki másra hogy ki mit mikor miért csinál, mi vagyunk a legkisebb legjelentéktelenebb flotta, felejtsétek el azt is hogy létezünk.
Egyéb, ha már bent voltam, chaten egy újonc srác írta, hogy van az a zsirosdeszka nevű, az naponta nyit vagy 3-4 hajót
Megnyugtattam hogy biztos valami csaló hacker ha annyi esik neki
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kotomicuki #14824 üzenetére
Bárhol ahol legalább 2 ember van, már gond is van.
-
Raulblanco07
aktív tag
Tegnap is le volt mute-olva egy ideig, Crosis szokott is fenyegetőzni ezzel ha rajta kívül más is offolni mer ott.
UI.: Tribbli teszt szerveren bővült az alfa quadráns, beraktak új szektorokat, valószínűleg az évfordulós eventtel együtt jön majd a holodeckre. Semmi konkrétum nem ismert, csak annyi hogy a térképen megjelentek, de még nem látogathatóak tribblin sem.
-
Raulblanco07
aktív tag
Jah, tegnap már csak 450 körüli zen jött be a napi adag dilithiumból, jóval kevesebb mint előtte az 500+-ok.
Persze 400 feletti árfolyamon már csak 400 zen lesz naponta, kár érte, jó volt ez az alacsony ár.Gerisz, lehet, nem nagyon megy le a promó pack ára, szóval nem veszik nagy tételben sokan, és kevés hajó is van árulva channeleken, szóval azt sem hinném hogy nagy tételben veszik exről és nyitják ezerrel.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Badname #14769 üzenetére
Nem, annyiért venni akar ott mindenki, de 1,4b vagy 260 kulcs volt a legolcsóbb ajánlat az elmúlt x napban ott.
Annyiért viszont nem nagyon akarják venni, elvileg, aztán ki tudja, egész nap árult ott egy kölyök choice packot 260 kulcsért de nem tudta eladni (mikor crosis írta be hogy 1,4b vagy 260 kulcs, ő azonnal be is írta rá 20mp-re hogy sold, aztán vagy elhiszed vagy nem, én a magam részéről nem).
Nem éri meg nyitni, 1/100 az átlag, még egy átlagos nyitásnál is 1,9b a költsége, a lobi hajó elvisz 250-et, az r&d packok még 250-et, de így is 1,4b-be került kinyitni a hajót, annyiért pedig nagyon nehéz eladni, és egyáltalán nem biztos hogy átlagon belül maradsz a nyitogatásban, lásd zsíros 1/170-ét.
Amíg anno egy jemhadar, vagy sheshar promóból kinyitottam több ezer packot, mert 3000 pack kinyitásával, az r&d, lobi, hajók eladásával is kb ilyen 1-200 milliós veszteségem volt max (r&d promó alatti 2m/ box árával számolva, szóval event alatt kinyitva őket és végül drágán eladva bőven plusszos is volt a történet) addig megérte nyitogatni ezer darab packokat és mindenki jól járt, jött egy csomó lobim amit gyűjtöttem akkor, lett rengeteg r&d packom amit szintén vettem hogy eladjam drágán majd később, a többiek meg örültek hogy nyitogattam sorra a hajókat és adtam el őket korrekt áron. Most sajnos nem éri meg nyitni. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
gerisz23 #14753 üzenetére
nem nagyon voltak boffok, konkrétan átültem új hajóba és áttettem az aegis szettet, semmi mást. a boff képességeket még utána rendeztem be amikor felszereltem a hajót. talán volt bent 1-2 boff skill mert az rémlik hogy egy reverset elnyomtam, de ilyen ami épp odakerült verzióval.
-
Raulblanco07
aktív tag
Múltkor mikor új hajóba ültem az engivel, és elfelejtettem hogy minden változik rajta, csak a hajtómű, deflektor, pajzs, warp core lett átrakva, semmi konzol vagy fegyver, és bementem vele kristálylény advancedre mert elfelejtettem és pont kellett még 1000 dili a napihoz. Mikor odaértem 10km-re akkor vettem észre hogy jah igen, nincs fegyver a hajón, gyorsan inventoryból betettem 1db 12-es küldis beamet előre, boff skillek össze vissza semmi, így meg lehetett csinálni (még 3. helyes jutalmat is kaptam), akkor nehogymár ő nem tudja megcsinálni jem szettben meg egy átlag felszerelésben? Ez már a baromság kategória. Kristálylényen néha az a kihívás hogyha lassan töltesz be akkor odaérj és bele tudj lőni mielőtt vége ha van egy erős sci. Ezt nem tudja megcsinálni és ezzel dilithiumot szerezni? Csak felváltva kellene hordania oda a karaktereit a napi 8000-ért. Akkor miről beszélünk, ehhez annyi kell hogy be tudja kormányozni a hajót 10km-en belülre a kristályhoz és meg tudja nyomni 1x a space-t (lehet üzbég billentyűzeten az sincs?). Ha valaki erre nem képes, akkor felesleges törni magad hogy segíteni próbálj, nem a segítséged kell neki, csak a dráma és a cirkusz.
-
Raulblanco07
aktív tag
Platac, ő nem most kezdte, hanem 3 éve. Mostmár emlékszem miért volt ismerős a neve, online is volt már nem egyszer ilyen mindenki sajnáljon engem drámája, csak az a gond, hogy hiába próbált bárki bármit mondani segíteni neki, minden egyes alkalommal minden egyes tanácsra volt egy indoka vagy kifogása, hogy nem mert ez meg az.
Nem akarja hogy segíts neki, ő csak el akarja sírni a bánatát, és azt akarja hogy sajnáld, de nem tudsz neki mondani semmit, amit megfogadna vagy akár ki is próbálna, mert nem érdekli, nem akar változtatni, csak és kizárólag azt akarja, hogy sajnálják. Felesleges is próbálkozni.
Ha lenne egy olyan trükk hogy nyomj meg egy billentyűt és kapsz 1 millió ingyen zent in-game, akkor az a billentyűje is pont hiányozna mert olyan üzbég billentyűzete van amin az az egy pont nincs, csak had sajnálhasd tovább.
A flottás dolgot 3x tanácsoltuk már neki in-game, de hiába soha senki nincs online a flottájából, és hiába nem segítenek, és hiába nem épül, nem lép ki mert csak.
Csinálni bármit nem fog, mert gyenge. És mivel nem csinál semmi, nem lesz fejlődés.
Ezen már túlvagyunk vele 2x ingame, most lehet új cirkuszi porond kell neki, de mint látható, le lett írva neki rengeteg minden, de megint csak a kifogásokkal jön. -
Raulblanco07
aktív tag
Igen, 25k darabja többnyire, van hogy lemegy 20-ra is akár, de az ideiglenes, de ugye jóval kevesebb fogy, mert napi 1x indíthatod. Gondolkodtam én is hogy elkezdem használni, de az a baj hogy nekem minden kari vuglatán van, nem éri meg szarakodni velük hogy elmenjek ds9-re mindegyikkel és vissza vuglatára, inkább csak vip claim + admirality + pár db értelmes doff küldi, 20-at nem indítok, csak azt a pár darabot ami egész jól ad, így is többnyire megvan a 8k a pár perc alatt minden karival, ahol meg nincs, ott ez van, nem érdekel.
Tegnap 597 zent farmoltam össze így, hogy minden karival lenyomtam a pár perces admirality-t meg vip bányát. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Efanatica #14721 üzenetére
Azzal hogy sajnáltatod magad itt, nem lesz dilithiumod.
Leggyorasbb legegyszerűbb stf a kristálylény advanced, 2-3 perc alatt kész, kapod a dilit és nukara markot, markot beváltod, 1000-1500 dili azonnal, lövöd a kristályt és nyomod a respawnt, ennyi bőven elég, lesz aki letolja helyetted a 10-ből. Vagy csinálod tovább a lenti verzióval, vagy csak átlogolsz a következő karakterre és mész ott is kristályt, megint 2-3 perc, mark dilire váltás, következő karakter, mikor az elsőnél lejár a cd, újrakezded. Körönként kapsz 1000-1500 dilithiumot, addig csinálod amíg elég nem lesz aznapra.
Bemész egy infected space advancedre, elég ha mész a többiek után és lövöd amit ők, a másik 4-ből lesz 1-2 aki egyedül is le tudja tolni, szóval nem lesz gond. 5-10 perc ha borzasztó lassan is csináljátok, dilithium plusz mark amit dilire váltasz szintén, megvan 1500 dilithium,
Khitomer advanced space, szintén egyszerű, 2 ember megcsinálja ha van az 5-ös csapatban annyi értelmes, és általában lesz, max lövöd a sphereket amik középre mennek a kapu felé vagy követed az egyiket aki épp bármit csinál, megint egy 10 perc 1500 dilithium.
Cure space, megint csak annyi hogy mész a többiek után vagy véded a kangot, ha már 1 értelmes ember van bent akkor az úgyis ledarál mindent mire a kangot bántaná bármi, bárhogy is örzöd, még 5-10 perc és 1500 dilithium, van már faszán 4500-ad.
STF közben mindenre need-et nyomsz, és eladod vendornál, ebből veszel 5db contrabandot ami kb 100-125.000 ec összesen, lesz ennyi az stf-ek alatt eső cuccokból amiket utána eladsz, meg közben persze te is kapsz doff küldiből, szóval 5 contrabandot esd-en elindítod a security officernél 2000 diliért, másnapra kész, quinn irodájával szemben van, rögtön 6500-nál tartasz, első nap nyilván ez nem lesz, de onnantól igen.
Doff küldikből értelemszerűen azokat indítod, ahol 50 dilit ad a küldi, persze ott a 250-es engineer meg az 500-as colonist-es is, azokat is, esetleg flotta bányában ott az 500-as küldi még, ezekből bőven kellene szerezned 1000 dilit per nap.
Admirality, még kevés hajóval is el tudsz indítani napi pár küldetést, normál adag hajóval küldi függő, hogy miket dob a klingon admirality, de 1000-3000 dili simán összejön csak a küldikből, plusz még ugye a 10-es sorozat 30k kb 2 hetente.
Ha még mindig nem vagy meg, el lehet menni vuglatára fúrni, ahhoz aztán gear sem kell, 5 x 160 dili talán?
Dilithiumot szerezni baromi egyszerű, tudás sem kell hozzá, se gear, mivel minden olyan könnyű hogy ha az 5-os csapatban van 1-2 értelmes játékos, akkor úgyis készen lesz, elég ha csak ott vagy és követed a többieket, nem sírni meg sajnáltatni kell magad, hanem menni és csinálni.
Valahogy nem tudom komolyan venni az ilyen "gyenge vagyok, nincs gearem" panaszokat miután a 7 éves rokonom odaengedve az egyik farmkarihoz letolt simán egy borg space kört úgy hogy néha csak rányomtam helyette 1-1 healre, mert fogalma sem volt mi mit csinál csak nyomkodta a skilleket össze vissza stf közben. Egy STF.hez annyi kell manapság, hogy a hajót be tudd vinni 10km-en belülre és a space-t meg tudd nyomni pár mp-enként, ez annyira nem bonyolult. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kotomicuki #14697 üzenetére
Nekem a Maco örök kedvenc, persze annak idején rengeteget szarakodtam is vele hogy meglegyen az elite 2-3-as kinézete az omega és maco ruháimnak, annak idején amikor még TR és egyéb hülyeségek nélkül nem volt egyszerű letolni egy infected ground elitet opcionálisra, puggal lehetetlen volt kb, elite stf csapattal már nem könnyen, de lehetett.
Szóval, visszatérve, ügyetlenebb játékosnak pont a MACO-t ajánlanám a pajzs healje miatt, a fegyvere sniper ami elég univerzális, mellé ellenfél függően lehet használni TR-t, valami pulsewavet, vagy egyéb lobi eventes flottás hülyeséget, kinek mi.
(A terran és temporal ground szetteket nem próbáltam, már az is kikopott hogy az összes ground szettet és kinézetet megszerezzem, mint régen, szóval azokról nem tudok nyilatkozni)
-
Raulblanco07
aktív tag
Ahogy a többiek írták, nagyjából stimmel, bár én szinte végig sprintelek, van abban valami fun hogy már fél évvel a kanyar előtt elkezdesz az ellenkező irányba sprintelni, hogy pont mikor a kanyarba érsz, akkor induljon meg a kari. Egyébként amit írtak, csak hosszabb egyenesben sprintelj, gurulással gyorsan irányba tudsz fordulni és megáll a csúszás, kanyarokat belső íven viszonylag mélyen le lehet vágni, kb a jelölő bólyákig, illetve kis tapasztalat, kis gyakorlás és már nem a saját ellenfeleddel versenyzel, hanem az előtted indulóét is lehagyod a pálya utolsó negyedében (ha maga a versenyző lassú)
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem előre, hanem utólag.
Pl ha adott karakterrel nem lépek be hétfőtől szombatig, csak vasárnap, akkor 1 hétre visszamenőleg finomít, persze csak ha van elég ore, szóval ha belépek, max 1 hétre visszamenőleg, max az utolsó belépésig és finomításig. pl ha hétfőtől péntekig nem léptem be, de szombaton igen, nincs dilim, de aznap csinálok 100k-t akkor vasárnap már hiába lépek be, nem finomít visszamenőleg a hétfő - péntekre mert szombaton finomítottam. Szóval tényleg csak akkor, ha van dilithium ore bőven, de nem lépsz be, akkor max 1 hétre visszamenőleg lefinomít.Ez max akkor hasznos ha rengeteg az ore, akkor nem kell naponta belépkednek finomítani mindenhova, ahol egyébként nem játszanál, hanem elég heti 1x, vagy ha nem mindig van időd játszani, akkor esetleg ha hétfőn nem tudtál, de kedden belépsz a karival, akkor lefinomítja a hétfőit is ha van ore-od. Persze akinek futja lifetime-ra, az valószínűleg nem fog szenvedni naponta azért, hogy egy párezer forintos hajóra összegyűjtse, szóval ez inkább kényelmi megoldás ami néha hasznos, mint valami eget rengető csoda.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
gerisz23 #14604 üzenetére
Nem kell meghálálni semmit, én is árultam, nem vitték el, ennyiért is jobban megérte eladni mint hogy eltűnjön valamelyik bankom mélyén, kiszórtam szinte minden vackot amit összegyűjtögettem az évek folyamán, egy valamilyen boxos phaser beam szettem van még, meg a sok boundos cucc már csak, "némi" r&d cucc, elég jó áron van, lassan elkezdhetném eladogatni is, de hátha jön egy up event, meg kulcsok, lobi, 23c coniból az utolsó amit nyitottam, párszáz boxnyi új boxos cucc ami jött amíg ki nem esett az új hajóból egy, majd szerintem hétvégén felmegyek, kicsit játszom az új intel sovival, akkor elkezdem kiszórni megint a vackokat exre.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #14597 üzenetére
Tőlem 1-2 hónapja mikor kiraktam a magamnak vásárolt fegyvereket elég szépen vitték őket.
CTRD 4 epic és ur herald antiproton beamek, 150-100 között elment mind, attól függően hogy epic vagy ur illetve 14 vagy low mk.
A phased biomatter már nem ment annyira, azt hiszem azt megint rásóztam Gerisz-re.
(Azért megint, mert egyszer már eladtam, majd sokkal drágábban visszavettem tőle, hogy most sokkal olcsóbban megint eladjam neki)
-
Raulblanco07
aktív tag
nem, ha replicátorból vetted, exen a sok szarból eső commoditiesek miatt olcsóbban lehetett venni.
de emiatt még mindig nem fogy több ec a játékból, szóval nem befolyásolja az árakat.
ahhoz hogy valami történjen kell valami amiben rendszeresen napi heti szinten tol bele mindenki sok sok ec-t, és azért farmolja hogy oda tehesse. vagy nagyon vissza kell vágni az ec szerzést. discard cuccok töredék árára vágása, admirality ec jutalmak töredékre vágása, akkor szép lassan csökkenne az ára mindennek. -
Raulblanco07
aktív tag
Az nem EC sink, illetve de, lényegében az, de azzal hogy a cucc helyett az ec-t kell betölteni, az nem új ec sink, mert csak át lett számolva ec-re a sok szar, most nem lereplikálod, úgy költöd az ec-t, hanem direktbe benyomod, nem kell bele több ec emiatt, szóval ez ugyan az mint eddig volt, csak mást töltesz be.
EC sink a játékban a bázisok valamennyire, transwarp, repu projektbe kell valamennyi de ott a nagyját vissza is kapod azonnal, kellene valami amit napi szinten vesz mindenki és ec-be kerül, hogy értéke legyen, de nem érdekeltek a fejlesztők ebben, inkább érdekeltek abban hogy minél kevesebbet érjen, mert annál nehezebb ingame összeszedni valamire az árát annak elvileg, gyakorlatilag nem teljesen, de azért részben igen.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
FireKeeper #14575 üzenetére
Konzolost adtak ki nemrég, hogy 1,1m kapitány van, de hogy ez hány account és hány játszik rendszeresen, passz. Pénzügyileg tuti rendben vannak, nem nagyon érik egymást a promók, a box is többet futott mint szoktak, ezekből arra gondolnék hogy nem ég a ház.
Az EC persze, inflálódik, nem hiszem hogy fognak vele bármit csinálni, nem érdekük szerintem.
Bármi van exen, azért valaki zennel fizetett, az a fontos, hogy az a valami utána 1 vagy 10 millió ec-ért cserélt gazdát, ők tojhatnak rá nagy ívben. Ha viszont holnapra a kulcs 1,5m lenne, akkor az ec sellerek eléggé alájuk verhetnének árban, szerintem jobb nekik ha keveset ér az EC, de ha ez nem is érdekli őket, az biztos hogy hátrányuk nincs, ha tévedek persze mond, gondolkodtam rajta de nem jut eszembe olyan ami miatt nekik előnyük lenne abból ha az ec erősödne. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Badname #14572 üzenetére
100k egy hétvége alatt per kari?
Foundry dili bug megvan?Anno amikor még nem küldi volt rá, hanem maga a foundry küldi adta a jutalmat, és attól függött a jutalom hogy milyen hosszú.
Csináltam én is 50db küldit 1 helyre, ugyan az volt mind, sorszámmal, annyi volt csak hogy le kellett nyomni 2 gombot, az egyikkel elindult mind az 50 küldi, utána kari csere, következővel is, és így tovább az összes karival, majd amikor eltelt az 1 óra, mert 1 óra felett van a küldi átlag teljesítési ideje, akkor volt max jutalom, megint végigmentél, 1 gombnyomás megint, mind az 50 elkészült, 50 x 1440 dili, event idején, akkor még óránként változott hogy milyen event van, 2160 x 50 dili, 1 óra alatt, per karakter, és egy karakter megvolt 5 perc alatt.
Volt hogy erről szólt a napi játék abban az 1-2 hétben, felvetted mind a 10-15 kariddal, letelt az 1 óra mire végeztél, mentél vissza az elsőhöz, leadtad, felvetted újra, így tovább amíg meg nem untad, 5 perc / kari és így ugye kb óránként hozott mind a 10-15 karidnak 70-100k dilit.Nagyon sokan elérték azzal a maxos finomítatlan dili mennyiséget, még most is van aki azt finomítja, pedig ez LOR előtti időkben volt.
A másik nagy bug amit személyesen találtam meg, a ferengi space szettel volt, megvettem a ferengi karim dkorájára, és elindítottam a doff küldit amit csak ferengi karival lehet, aztán néztem, hogy el lehet indítani mégegyszer, mondom fasza, elindítottam annyiszor hogy 20-as rooster tele vele, az egyik ilyen akalommal véletlenül 21x indítottam el, akkor jöttem rá, hogy jah, ezt bármennyiszer el lehet indítani, csak 500 latinum / küldi kérdése, jött is a dabo bot, és tolta reggeltől estig, aztán este elindítottam az összes latinumért, ez attól függ hány dabo volt aznap (mármint a 100-200k latinum nyeremény egy pörgetésből) simán volt 1000-2000 doff küldi egyszerre, 20 óra múlva kész, rengeteg cuccot hozott, csak a commoditiesek meg egyéb itemeket mire discardoltad mindből, lett több 10 millió ec, és akkor a contraband, átlag 3 contraband volt per küldetés, persze sok nem adott, de utána meg adott 5-10-20db-ot, szóval átlag 3 volt a vége, 3000-6000 contranband, egyéb kék mint jevonite meg tulaberries, a contra tartotta az árát, fasza volt eladni napi 3-6000db-ot, de mivel ezt megosztottam a flotta társakkal, egy bizonyos réteggel, és nekik is vettünk dkorát, így nekik is volt ennyi, contra még így is tartotta az árát, hogy mi 5-en napi 15-30k contrát szedtünk ki, és akkoriban 50k volt darabja, szóval ez 150-300m ec volt naponta per fő, de a jevonite, egy hét alatt a 250-es stack 10m-ról 1m-ra esett le
ment úgy 1,5 hétig, aztán pá, patch notes nélküli javítás volt, azóta is nézem néha, de csak 1x lehet elindítani.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #14494 üzenetére
Erre botot írni elég nehéz lenne, hogy nézze melyikben van a legtöbb dili, mikor passzoljon küldit, figyelje a követelményeket hajóberakáskor, platac kézzel csinálja, neki ez szórakozás.
-
Raulblanco07
aktív tag
Teljesen hidegen hagy most a STO, majd az új boxra belépek elnyomni pár kulcsot és ennyi.
Múlt hónapban vettem egy xboxot, mert haverok mindig elvernek fifában, ők azzal játszanak mindig, én meg egyéb mmo-val, így előnyben voltak, vettem a héten egy 146cm-es képátlós 4k tv-t hozzá, és elvagyok online játékkal az ultimate team-mel, ott is kiélem a szerencsejáték függőségemet, csak ott nem boxokat nyitogatok hanem játékospackokat, a lényeg kb ugyan az
Majd 25.-én mikor jön az új box felnézek.Ezt a szépséget pedig itthagyom, hátha érdekel valakit.
Egyébként ez már a tesztben elérhető lesz talán év végére, szeretnék de nem biztos hogy kiadják akkorra ezt a verziót, de jövő év eleje körül várható már, hogy bent lesznek a rendszerben a bolygók rendes méretben.
Hasonló mint a NMS, proc. gen. bolygó, teljes méretben bejárható, de lesznek kézzel épített részek rajta, csak a töltelék generált, nincs töltőképernyő az egész rendszerben, rengeteget dolgoztak a cryengine motor átírásán hogy ekkora méretű naprendszer pályákat rakhassanak be töltőképernyő nélkül ahol több ilyen hatalmas méretű bolygó és köztük hatalmas űr lehessen.
[link]akit érdekel még, esetleg ebbe pörgessen bele, itt az elején percekig csak repülnek a bolygó felett, aztán kezdődik egy leszállás roverrel utazós küldi szerű játék.
de itt is van hogy megáll, visszanéz távcsővel az 5 perccel ezelőtti helyre és még ott van a hajója, vagy felnéz az űr felé ahol látszik az az állomás ami mellett elrepült.
[link] -
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha újat csinálsz, akkor feltűnik, 10.000.-nél megáll tényleg és nem ad többet.
Ez mondjuk akkor szívás, ha sok alt karid van, nekem pl a kdf meg roma karikkal a kevés hajók miatt ilyenkor nem léphetek be újra ahhoz a karakterhez már aznap.
Ha elérted a 10k-t, onnantól ha a küldi elkészül, simán nem lesz a reward között kampány xp, így hiába esetleg nem adod le, ha megvárod míg letelik a cd, akkor adva le sem kapsz már érte, mert mikor elkészült nem járt érte. Szóval ha belépnék, akkor elkészülnének és nem adnának xp-t már, de nincs annyi hajóm azokon hogy újra elindítsam velük holnapra a 8 küldit, kb pont az a 25-30 hajóm van kdf és roma karin ami a napi 8hoz kell, feddel nincs gond, ott egy új friss karinak ha kiveszek mindent akkor van 80db, azokkal megy is folyamatosan minden amikor belépek. -
Raulblanco07
aktív tag
Gerisznek
https://www.playerauctions.com/sto-credits/?serverid=3520&quantity=100
A drwho a legnagyobb eladó talán, mi is annak idején ő alá áraztunk mindent, friss regként is jött azonnal vagy 5 vevő, mind rendesen visszaigazolta, weboldal rendesen fizetett.
még a gyerek is ránkírt hogy megveszi mindenünk amink van, mert nem akart árversenyezni, de írtam neki hogy köszi nem, egyrészt tartottam tőle hogy átverne másrészt már amúgy sem akartam többet ott eladni. -
Raulblanco07
aktív tag
Nem jó az semmire. Minap is beváltottam 100db-ot mire észrevettem hogy bakker, nekem nem 250k repu dilithium kellett volna hanem flotta dilithium, szóval utána még beváltottam 400db-ot 1m flotta diliért (ok, flotta dilithiumnak első osztályú). És ez az 500 csak a karakternél lévő adag fele volt. A többi 20 karakternél is van 20-100db fejenként, Raul mellett a másik két főkarinál is 500-1000db mint ennél volt, és account bankban 5000db kibontva + ami most az infinityből esett az elmúlt pár héten.
Szerintem megint elkezdem bányászni, de csak úgy hogy minden kari ott tanyázik és elindítom kinyomom azonnal a 2500 diliért -
Raulblanco07
aktív tag
hogy a T6 hajók amiknek van T5 megfelelőjük nem új hajó,hanem a régi T5 T6 néven,plusz 1 konzollal meg egy kis kozmetikával.De az aki ismeri a T5 zenes hajókat,az első látásra észreveszi hogy a T6 az biza a T5 csak új néven,rohadt gáz hogy minden T5 hajó bug egy az egyben ott van a T6 változaton is.
Erről eszembe jutott az új battlefield, öcsém mondta hogy a régi battlefield játék hack-je működik abban is, mert kb 1 az 1-ben a régi játék új skinnel, na az lehúzás
STO-ban mi egy hajó? Gyakorlatilag egy skin és egy konzol - boff - fegyver leosztás, meg egy két adat mint fordulás, pajzs, stb, szóval a plusz 1 konzol és az új skin a max amit tudnak csinálni egy új hajóval
Én továbbra is várom a T6 assault cruisert, a Regent a legszebb hajó a játékban, nagyon imádtam. -
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
John_Doe #14262 üzenetére
Nekem win10 óta folyamatosan crashelt 15-30 percenként a játék, próbáltam mindent, amit neten találtam, végül annyi volt a megoldás, hogy az advanced settingsben a reduced file streaming-et on-ra kellett kapcsolni, azóta 1db crash nem volt a 2-3 hét alatt.
Nem hiszem hogy erre amit linkeltél ez a megoldás, de hátha esetleg másnak segít.Platac, ezt láttam már ingame is amikor végignéztem a jutalmakat, de most konkrétan sto wikiről másoltam, mert emlékeztem hogy ilyesmi a jutalom ha mindhárom admirality maxos.
-
-
Raulblanco07
aktív tag
scanner nem jelzi? deltát jelezte.
jelenleg le is töröltem a játékot, azt hittem / reméltem hogy megoldotta a crasht az új patch, játszottam is több mint 30 percet, de aztán csak crash, majd újraindítás után rögtön megint szóval töröltem a fenébe. jövőhéten szabadság alatt majd újratelepítem, hátha feltelepítéssel jó lesz, és a crash a win10-re váltás miatt jön, mert nem azzal lett annó telepítve, passz, ha úgyis szar lesz akkor megint pihen 3 hónapot. -
Raulblanco07
aktív tag
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Badname #13863 üzenetére
És igazából lófaszt sem tud ott csinálni, szóval nincs olyan hogy odamész és van millió side quest hogy csinálj ezt azt, semmi, megnézed hogyan néz ki, megpróbálsz felugrálni a hegyekre épületekre, azért mi badwolffal annó napokat elszórakoztunk azzal hogy 2 engi caitian cover shieldeket egymásra pakolva felugráljunk a pályák legtetejére.
vicces volt így létrát építeni a falakra, aztán ha félúton valaki leesett mehetett a másik is le, mert kellett az ő coverje is ahhoz hogy a másik visszajöjjön.
de szóval, értelmes dolgot nem lehet csinálni, ez is inkább olyan hogy mi már akkor untunk mindent és ha nincs felfedezés a játékban, kitaláltuk mi hogyan csináljuk, egy két érdekes dolgot lehetett látni így.
pl deferán egy egész nagy pálya van a térkép alatt, tóval meg mindennel, és az egész borg létesítmény tetején végig lehet ugrálni fent, az is jópofa, sajnos a sphere-re nem lehetett felmenni, csak a tartó lábára. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13802 üzenetére
Nem, 6 hónap.
Prizes offered within the Infinity Lock Box will also not include the most recently retired Lock Box – addition of those prizes will be delayed for some time.
Szóval a jelenlegi mikor visszavonul, és jön újra az infinity, akkor a nakhul kerül bele. Majd jön az új box megint 3 hónapig fut, és amikor annak vége, akkor kerül bele a kelvin cucc, szóval 6 hónapot kell várnod arra, hogy a kelvin hajók értéktelenek legyenek. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
L3zl13 #13749 üzenetére
Az az igazság, hogy ki lehet nyitni, de őszintén szólva, hülyeség lenne ezentúl nyitni.
Tal shiart miért nyitottunk, plasmo miatt, infinity-ből esik, csak mellette nem tal shiar szart kapsz, hanem T5 vagy T6 vagy ultra T6 hajó packot, ami különbség.
Temporalt sem fogsz nyitni temporal sci miatt, mert minden más értéktelen szar, nyitsz ilyet, T5 ship packig, és mellette a jó cuccokat is kapod.
Ezentúl egyértelműen csak ezt a boxot vagy az aktuálisat éri meg nyitni.Ez persze ahhoz vezet, hogy a kiugróan drága hajók árai csökkenni fognak, bár szerintem emiatt az olcsóak pedig nőni, lesz árkülönbség, de inkább olyan lesz ez mint a lobbi store. Kinyitod és kiteszed valamelyik drágábbat, vagy amikor valakinek kell akkor azt választod, kiegyenlítődnek majd az árak.
Kivéve a vonph és a másik ilyen ultra hajó, annak minimálisan fogja befolyásolni szerintem az árát. Elvileg a drop rate nagyon gyenge marad, de ugye olyan lesz mintha mindenki megint azt a boxot nyitná, szóval azért elvileg abból is több esik majd.
Mondjuk a sok hajómmal raktáron ezzel annyira nem jártam jól, lehet el is adom mindet mielőtt nagyon leesnek az árak, bár elvileg hajó több nem fog hullani, csak más lesz az elosztás, szóval átlagáron lesz mind, de kb ugyan annyiba kerül majd átlagban. Inkább a konzolok és egyéb itemek árai mennek le amik eddig drágák voltak.
R&D pack lesz benne?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13726 üzenetére
Tegnap beléptem, kb 5 perc után megint behalt a képernyőillesztőprogram és kidobott.
Majd valamit kezdenem kellene ezzel az új kiegre.Egyéb, most találtuk ezt a játékot amikor az E3 felhozatalt néztük, megtetszett nekünk, így berakom ide is, hátha. Xbox és pc, kalózhajó, 5-en vagytok rajta, kalandoztok, felfedeztek, kalózkodtok, multiplayer, más játékosok más hajók, npc-k. Cinematic trailert is érdemes megnézni, lesz mindenféle tengeri szörny és csontváz kalóz.
Gameplay videó: [link]
-
Raulblanco07
aktív tag
gyűjts ec-t, a múltkor kibontottam event alatt az r&d boxokat, ha felmegy az alapanyag ár, megyek eladni.
abból bevásárlok megint.a sliver ára mehetne már fel, még mindig annyi amennyibe annak idején került.
tényleg platac, ha odaadom neked azt az 50-100.000 slivert, nincs kedved átvariálni őket fragmantre tök ingyen?
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #13384 üzenetére
Bakker, most esett le hogy ez csak repu vagy flottás dili, akkor szarjanak sünt.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Konfigos #13324 üzenetére
Zsíros, végre megtörtént, patch notes:
•A new store tab has been added to the Ferengi EV Suit Vendor at the Dilithium Mining Asteroid, where players may exchange Dilithium Mining Claims for Dilithium Vouchers.
◦Each Claim may be exchanged for either 2,500 Reputation Dilithium Vouchers or 2,500 Fleet Dilithium Vouchers.
◦Players may exchange up to 50 Claims at a time.Azt hiszem beváltom azt a párezer claimet amim van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest