Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz Plata #12769 üzenetére

Ez már most is van,én a nác*kkal szoktam menni sokszor :D Igaz nem sok pvp flotta van.Maga az új rendszerről tegnap beszélgettem velük,és mindenki úgy gondolja hogy vagy rohadt jó lesz az új rendszer,vagy rohadt szar.Minden esetre a jelenlegi valóban rossz,mondom ezt úgy hogy a prok közé tartozom és nekem ez nagyobb érvágás lesz mint egy kezdőnek.

Jelenlegi rendszerrel ott hibáztak,hogy elfelejtették ellensúlyozni a dolgokat skill/gearrel,gondolok itt arra hogy létezik mondjuk a flow skill és létezik az insulator skill,elméletbe egymást kellene tudniuk ellensúlyozni,de mivel a flowot fel lehet nyomni 500ra az insulator meg nem máris ott a tátongó lyuk,és akkor még hozzátehetem a partgent is,ezen belül főleg a fb pulse ami túlment mindenen,és csak buffolják buffolják folyamatosan,lényegébe egy sor dhc tűzzel elintézed magad,ami irreális.De van még vagy 10 ilyen dolog ami jelenleg úgynevezett bs style.

Szóval az új rendszert ugyan még nem értem de kíváncsi leszek rá,ha már csak annyit elérnek az egésszel hogy a játékosok 30%a majd szívesen megy köröket és végre kicsit fejlesztik magukat akkor már megérte.Jelenleg én megértem miért utálja mindenki,tegnap is mentem egy 6v1-et,szerintem pve játékosok voltak paradox hajóval,szarrá spameltek mindent de mégis 49x leszedtem őket.Gondolhatod ez nekik milyen hiszen emberből vannak,minek menjen újra ha már egy játékossal se tudnak közösen mit kezdeni nem hogy egy csapattal..És hiába a gear meg minden,ide radikális változás kell hogy élvezhető legyen a kezdőknek is.
    Hamarosan meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák