Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos #10874 üzenetére
tegnap nem igazán jött semmi, aztán végül 2 hajóval zártam a napot, és úgy hogy 0 ec-m van mindenhol, de 114 packom miután eladtam a jhss-t... és annyi lobi, hogyha kinyitom azt a 114-et akkor 2 astikára van lobim, így mentem aludni.
ma, 50 semmi. ok, sok van még. 50 semmi. jó, mostmár csak 14 pack és nincs ec-m, 14 semmi.
hát, ez nem túl jó.
eladtam az egyik astikát, meg még valami egyéb itemet amit árultam, 15 semmi.
eladtam az astikát meg egy drágább konzolt ami exen volt, 14 pack, 0 ec, az eredmény:
azt hiszem ez egy mákos nyitás lett
-
gerisz23
őstag
válasz
Én is ezt szeretem ezekbe,van 1 jó sorozat,nézik is kint,eltelik egy-két év jön egy másik,beteszik a nézett sorozat helyére azt meg mondjuk átrakják péntek délutánra,vagy estére mikor az emberek bulizni mennek stb...utánna meg ráfogják hogy nem nézi senki,persze ha youtubra,vagy máshova felkerülnek a már átett részek azt ugyanúgy megnézi aki előtte nézte...Tisztességes befejezést ezután már ritkán kapnak a sorozatok.
-
Plata
félisten
válasz
Bsg eleinte még jó,de aztán annyi agyhalott baromság van benne hogy már fáj ha néznem kell.
Failling Skies-t sem ismerem,de megnézem,úgy nézem lesz időm filmet nézni mert a STO megint szar,az este is behalt nekem a szerver,és vissza sem engedett,amitől bepipultam és tojtam rá,de most húznám kis karimat hogy végre elérje 44-es szintet,de állandóan ez van.
Már kicsit fárasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest