Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7780) akira76


akira76
csendes tag

Sziasztok !

Science karakter indításán gondolkozok. (újra) Volt már sci karakterem, de valahogy nem igazán tetszett. Inkább a taktikai karakteremet fejleszetettem, az már ki van maxolva gyakorlatilag (csak pve-n játszok, oda elég az a konfiguráció. repuk kimaxlva, accoladek közül csak néhány hányzik)
Igaz még nem határoztam el magam, hogy föderációs, klingon, illetve romulán indítsak. A romulánnal egy gondom lenne, hogy az álcázásnak pvp-n kívűl nem látom értelmét, és a kisebb energia szint sem lehet annyira megfelelő, hiába lehet variálni a singularity képességekkel. A klingont annyival jobbnak tartanám, hogy ott az energia szintek jobban néznek ki. A föderáció meg csak föderácó:) (ez állna talán a legközelebb, bár a többi is megfelel)

Tudom, a sci nem egy sebző, de ebben a dps orietált játékban talán az is fontos.
Gravity wellre építenék, magas aux szinttel. Az energia elszívást azért tettem be, hogy egy kicsit megemelje az energia szintet. Anno, tetszett a scinél, hogy gw-vel összehúzom, és egy torpedo spreaddel "berobbantom" az egész brigádot.
Csináltam egy buildet, rá kéne pillantania aki ért hozzá. (úgy tudom, hogy "konfigos" foglalkozik ilyennel, illetve még néhányan értenek is hozzá)
illetve szívesen veszek bármi féle építő hozzászólást, javaslatot.
Főként zenes hajókban gondolkodnék, illetve azok fleetes variációiban. A konfogurációra maximum 50millió ec-t szánnék, bár kevesebből is kijöhet:)

http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=sciesgw_0

(a föderáció, nem követelmény, csak úgy, hogy nem adok meg hajótípust nem lehetett skill plannerrel dolgozni. megadhattam volna akár dyson hajót is)
Föként, 99%-ban pve-n használnám. a maradék 1%, az kerrat.

Köszönöm előre is

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.