Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
Szőrös
veterán
válasz Drenadar #6635 üzenetére
Nem néztem teszteket. A túl izmos nem tudom kinél mit jelent, nem akartam batár nagy hűtővel szenvedni és ennél sokkal többet se akartam már rá költeni viszont a gyári hűtőt már le akartam cserélni mert baromi hangos volt.
A hűtőt betettem, a ramot nem zavarja pont kellő távolságra van tőle.
Boincal tesztelem most, éppen seti-s feladatok futnak (cpu+gpu is). Jó 20 fokkal hűvösebb a proci és lényegesen kevesebb a zaj. Gyakorlatilag alig hallatszik most valami. Nekem ez elég.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #6732 üzenetére
Én erre mit mondjak? 2560x1080 nem a világ vége, a 200Hz-et meg szvsz inkább a motorok és a CPU fogja majd vissza, mint ahogy alacsony grafikánál is előbb jön a CPU-limit, mint a 120+ FPS sok helyen. De ez már kérdés. WoT is vmi 125-nél kifekszik. Azt nem tudom, hogy CPU-limit miatt vagy a motor adja be ott a kulcsot, de az nagyon stabilan a maxfps a jelenlegi vason.
Nekem VGA-t mindenképp venni kell és azt is tudom, hogy nem adom a vágatlan top chip-nél alább. Számomra pont az az abszurd, hogy a monitor kerüljön 100k-nál többe, mikor 140-ért már 50"-os LCD-t kapsz...
Jelenleg még mindig kivárásra játszok, mert úgyis a VGA az első, nem a monitor. De valami kéne. Átrágtam a dolgot és ha nem 4K, akkor filmekkel mindenképp szívok, mert átméretezés lesz. A 21:9 meg még a sorozatoknak is alávág, mert azok ugye 16:9-esek. Jó lett volna látni működés közben a dögöt, de megértem, hogy nem rakták ki, mert zsebkendőnyi a bolt. Talán majd a Hülyeboltba, emlékeim szerint ott is forgalmaztak AOC-ot, de lehet, hogy mára csak a Samsung/LG duó maradt.
Az Admiral Overseas Corporation az egykori észak-amerikai Admiral Corporation ázsiai leányvállalataként alapították Chicago-ban, majd 1967-ben jegyezték be Taiwan-on, mint az első céget, ami exportra gyárt színes televíziókat. 1978-ban nevezték át a céget AOC-ra. A cég termékei jelenleg több, mint 40 országban érhetőek el.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #6738 üzenetére
Csak az a baj, hogy VGA-t nem tudsz venni 5+évre, monitort viszont igen. A meghajtás meg kétélű, mert filmet, ilyesmit elvisz, ott meg adná a 35". A felbontás a para hosszú távra, de ezt se teljesen tudom, hogy mennyire, mert nincs viszonyítási alap. Valahol mindenképp kompromisszumot kell kötni, 4K60Hz-re meg költséghatékonyavv TV-t venni, ha a mozizás is játszik. Túl sok szereplős az egyenket, a probléma pedig a döntés.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Laox
aktív tag
válasz Drenadar #6778 üzenetére
Megmondom őszintén a játék iránt is elvesztettem az érdeklődésem, ennyit nekem nem éri meg várni semmire sem, főleg ilyen sok pénzt befektetve. Ha nem veszik meg az accot, akkor megmarad és majd kipróbálom ha megjelenik, végül is még csak 31 vagyok, remélem még legalább 40 évem van várni, de ha megveszik, akkor sokkal szívesebben látom a pénzt, mint egy 5 éve alpha állapotban lévő játékot. Odaadtam nekik a pénzt 2-3 éve, mert nagyon tetszett, amit ígértek, de azóta annyit csúsznak és annyit változtatgatnak örökké, hogy ha lenne rá alkalom, visszakérném, mert "nem ebben állapodtunk meg". De nem szeretném bomlasztani itt a lelkesedést, ez az én egyéni véleményem, ezért is adom el. Csak tegnap nem volt kedvem ilyen hosszasan kifejteni.
-
duvi
nagyúr
válasz Drenadar #7255 üzenetére
Dehogynem! Szintlépésenként kapsz elkölthető pontokat, amivel feloldod a különféle képességeket (drón, löveg, sticki...)Itt csak annyit csináltak, hogy könnyebben tudjanak együtt játszani az eltérő szintűek is. A bekapott és kiosztott sebzésnél fog érvényesülni a fent említett százalékos arány.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest