Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Szia!
Szerintem kuka.
Olyan trükkös kompozit anyagokból készülnek ezek, hogy szvsz semmi értelme nincs ragasztani, jobb nem lesz tőle. -
macskajancsi
aktív tag
A pultos kislányok biztosan.

Az ismerőseim is a 25-35k-s kategóriában vettek maguknak (persze minél okosabban), így még ha felajánlanám a kipróbálásukat, akkor se lenne érdekes számodra szerintem.
De ha gondolod, szerintem megoldható, hogy lendíts velük 1-2t.
De szvsz egy normális(abb) sportszerboltban elmesélik, hogy mi merre.
Bp.-i vagy? Talán akkor tudok mondani 1-2 boltot.Most rendeltem egy Harrow Vibe-ot, elvileg péntekre itt van, majd leírom a tapasztalataimat.
Bár nem vagyok nagy szagértő, így nem tudom mennyire lesz ez majd releváns információ.
Szerintem ha eleget csacsogunk itt, lehet még más is benéz majd.

-
macskajancsi
aktív tag
Hali!
Először is nem nagyon értek hozzá, eddig 20-30 alkalommal játszottam.
Mondjuk most akarok ütőt venni, a neten kutakodtam én is: fórumok, review-ok, stb...Szerintem kérd el pár haverét, vagy bérelj párat, és nagyon jól kijönnek a különbségek.
Pl. egy kölcsönkért fejnehéz, cseppalakú Wilson nem fekszik nekem, de a másik haver kiegyensúlyozott Dunlopja marhajó. Mondjuk 20e az árkülönbség a kettő között, lehet ez is bejátszik.
Jelenleg egy Harrow Vibe-ot néztem ki magamnak.
Nem akar valaki esetleg ilyet venni?
21.5 ezerből ki lehetne jönni ha kettőt vesz az ember, a neten fellelhető 25-28k helyett.
Ha vélemény van róla, azt is meghallgatnám.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest