Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
AMúgy tök jó topic! Én tegnap mentem el haverokkal csapkodni
... az első fél óra abból állt hogy ismerkedtem a játékszerekkel..a következő fél órában azért már "tudatosan" próbáltam odaütni a labdát ahova szerettem volna!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok ajánlani olyan oldalt ahol cuccokat lehet venni és ahonnan érdemes venni? Már néztem pár boltot. Kezdőknek milyen ütőt érdemes venni!Mert nem szeretném állandóan 500ft ért bérelni az ütőt! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... az első fél óra abból állt hogy ismerkedtem a játékszerekkel..a következő fél órában azért már "tudatosan" próbáltam odaütni a labdát ahova szerettem volna!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok ajánlani olyan oldalt ahol cuccokat lehet venni és ahonnan érdemes venni? Már néztem pár boltot. Kezdőknek milyen ütőt érdemes venni!Mert nem szeretném állandóan 500ft ért bérelni az ütőt!