- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Ma megvettem az új Prince ütőt ( a Dunlop nem birta a falat-néha nygon idegbeteg tudok lenni)
meg egy új csukát is! Ma is megyek haverral 2 órára... nem nagyon voltam mostanába legutóbb március környékén voltam egy csúny sérülést szedtem össze squash közben!
-
kavicssli
addikt
Nagyon tudom ajánlani a metro áruházláncot!
én Prince ütőt vettem 16k ba ami a neten is min 25k!!!Nagyon jó árban vannak érdemes körbenézni!
Én is szeretem a padlóhoz vágni az ütőt! -
kavicssli
addikt
Én mostmár hetente 2*2 órára megyek el haverokkal játszani! Kedden vagy szerdán illetve szombaton 12.00-14.00ig! Viszont egy valamit nem nagyon értek... Tegyük fel Wilson ütő 130grammos xy összegilletve van egy 150grammos ami jóval drágább! Most akkor nem az a jó ami könyebb! Illetve keresek olyan sportolni vágyó emberkéket akik DEBRECEN illetve környékéről szivesen eljárnának squash edzésre... Mert én nem szeretnék megmaradni csak az "ütögetésnél"...
-
kavicssli
addikt
Na akkor ma is egy kis fallabda! De nem hiszem el hogy a PH-s közösségből csak páran squasholnak...
-
kavicssli
addikt
Most jöttem meg! 3an voltunk és 2 órát nyomtunk...eléggé kész vagyok!
-
kavicssli
addikt
NA sikerült vennem egy ütőt már azt sem kell bérelni ja plusz vettem bérletet is! Holnap go squasholni
-
kavicssli
addikt
Rosszul melegitettem be és az első ütésem természetesen fonák lett volna de....
inkább úgy gondolta a kezem és avállam hogy inkább meghúzódik 2 hétre minimumTanulság min 15 de inkább 20 perc melegités
-
kavicssli
addikt
NA akkor mentem ütni egy kis labdát
-
kavicssli
addikt
Nahát nahát..senki nem fallabdázik...ez szomorú
-
kavicssli
addikt
AMúgy tök jó topic! Én tegnap mentem el haverokkal csapkodni
... az első fél óra abból állt hogy ismerkedtem a játékszerekkel..a következő fél órában azért már "tudatosan" próbáltam odaütni a labdát ahova szerettem volna!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok ajánlani olyan oldalt ahol cuccokat lehet venni és ahonnan érdemes venni? Már néztem pár boltot. Kezdőknek milyen ütőt érdemes venni!Mert nem szeretném állandóan 500ft ért bérelni az ütőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest