Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, megint egy kis segítség kéne... Van egy szerződések tábla. Van benne egy szerződés szám oszlop, meg egy szerződés tétel. (meg egy csomó másik, de az most nem releváns) egy szerződéshez sok tétel tartozhat, de max egyszer.
Azt szeretném leválogatni, hogy egy adott szerződésen 2 adott tétel rajta van-e vagy nincs, minden konstellációban, tehát, hogy mindkettő rajta van, (ez ok). Csak az egyik, csak a másik, vagy egyik sem. Na ezt nem sikerült összehozni... -
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, használ valaki dbeavert oracle-el? Rohadtul nem működik a cancel query, a dbeaver-nél azt írják, hogy ezt a database driver kezeli, és csak sql developerhez találtam valami megoldást... Elég idegesítő állandóan kirántani alóla a kapcsolatot....
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Úgy értem hibásat nem dob ki, pedig bizti van. Amúgy mintha most jó lenne, annyit változtattam, hogy a count után * helyett csak szolgazon van.
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Több szerződésen is rajta lehetnek, de csak 1x
-
BuktaSzaki
tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Szia, köszi, én is erre gondoltam, de valamiért nem működik. Most olyanokat ad vissza, hogy egy szolgazon többször fordul elő, de nem ugyanazon a szerzodeszam-on, hanem az összesen
-
BuktaSzaki
tag
Sziasztok, egy kis sql help kéne.
Adott egy tábla amiben szerződésszámok vannak. ezekhez tartoznak szolgáltatások, egy szerződéshez akármennyi, ezeknek van egy azonosítója. azokat a szerződésszámokat szeretném leszűrni, ahol (hibásan) egy szerződéshez 2x van egy szolgáltatás hozzárendelve (azonos az szol. azonjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Akvarisztika
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest