- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Van egy néhány milliárd rekordos táblánk (amit lehetne normalizálni, és amivel jó lenne, ha a középiskolában felszedett ismereteimnél hatékonyabban tudnék dolgozni). A prograomunk MS SQL Server Management Studio, amiből jelenleg külső adatbázisként érhető el egy Oracle dump fileból maga az adattábla (nekem ez nem mond túl sokat, mindenesetre az alap lekérdezések futnak, de van olyan, hogy értetlenül állok hibaüzenetek előtt).
Megnéztem a Masterfieldet, tőlük ez a tanfolyam lenne szerintem a legmegfelelőbb [link]
Kinéztem a Pentánál is egy hasonló kurzust: [link]
Vannak esetleg konkrét tapasztalaitok a fentiekkel?
-
Gabró
tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek ajánljatok egy könyvet, amiből az alapoktól el lehet kezdeni az SQL tanulását.
No és Visual Basicet miből tanulnátok szintén az alapoktól?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest