Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos az adatbázis nem az enyém, amiből dolgozok, nekem csak aza adatokat kell kinyernem belőle. Én sem tartom jó dolognak ezt, de sajnons nincs más lehetőségem, csak olvasási jogom van az adatbázira, abból kell dolgoznom ami rendelkezésemre áll.
Maga az a comment mező semmit nem tartalmaz, én először azt hittem az kapcsolja össze a kommentekel, vagy kommentek számát adja vissza de sajnon nulla az összes érték

Én elfelejteném az UT-en keresztüli összekapcsolást ha lenne más lehetőség de nincs.

Vicc az egész amúgy, 1 hete kérdeztem a fejlesztőktől, tegnap jött rá a választ de arra az időre rájöttem mindenre.
Szerintem az adatbázis ahogy épült az oldal , úgy rakták össze, egy UML diagrammjuk sincsa az adatbázisről, hoyg a kapcsolatokat láthassam. Nem is készült a projekthez ezért vannak szerintem ilyen fejetlenségek benne.
PazsitZ, Apollo17hu: köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest