Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos az adatbázis nem az enyém, amiből dolgozok, nekem csak aza adatokat kell kinyernem belőle. Én sem tartom jó dolognak ezt, de sajnons nincs más lehetőségem, csak olvasási jogom van az adatbázira, abból kell dolgoznom ami rendelkezésemre áll.
Maga az a comment mező semmit nem tartalmaz, én először azt hittem az kapcsolja össze a kommentekel, vagy kommentek számát adja vissza de sajnon nulla az összes érték

Én elfelejteném az UT-en keresztüli összekapcsolást ha lenne más lehetőség de nincs.

Vicc az egész amúgy, 1 hete kérdeztem a fejlesztőktől, tegnap jött rá a választ de arra az időre rájöttem mindenre.
Szerintem az adatbázis ahogy épült az oldal , úgy rakták össze, egy UML diagrammjuk sincsa az adatbázisről, hoyg a kapcsolatokat láthassam. Nem is készült a projekthez ezért vannak szerintem ilyen fejetlenségek benne.
PazsitZ, Apollo17hu: köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest