Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Most hogy mondod..
Lehet hogy itt lesz a kutya elásva, vagy valahol itt. Ugyanis vagy 2 hete befrissítettem az MS SQL Enterp. Managert és kiakadt az excel importálásakor (itt visszafele volt a művelet) valamilyen "Microsoft.ACE.OLEDB.16.0 szolgáltató nincs bejegyezve a helyi gépen" hibaüzenettel visszadobta az importálást. Akkor valahogy - már nem emlékszem pontosan - 'bebikáztam' egy kiegészítő driver telepítéssel, de nem teljesen tiszta a dolog, olyan értelmezésben hogy nem volt időm bogarászni mi is a megoldás pontosan és mit csinál, melóban pörgés van ugye, örülsz ha tudsz tovább haladni. (Az importálás excelből MS SQL-be megoldódott és az elmúlt vagy 15 évben - azóta csinálom ezt - nem volt ilyesmire példa, hogy az SQL-ből az EXcelbe nem viszi át az összes rekordot - avagy nem futottam bele ilyesmibe!!!!!)Korábban nem volt ilyen probléma, a copy with headers átvitte az összes eredmény sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest