Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Hun van a selectből a join?
Ezt a where-es megoldást ne erőltesd, én nem legalább is nem szoktam:
update x set mező=...from xinner join y on x.mező=y.mezőÍgy csak azokat fogja frissíteni, ahol x-ben és y-ban is megtalálható a kapcsolat alapján a rekord.
Ez mondjuk nem access, hanem ms sql, már rég nem accesseztem, szerencsére, de hátha megeszi.
Kicsit furán kezeled az accesst, mint valami excel táblát.
Nem mint egy relációs adatbázist.A gyémánt operátor egy kapcsos zárójel (leánykori nevén), ebben az esetben gondolom nincsen from és paraméterként értelemzi az access, egyébként ms sql-ben így illik a mezőkre hivatkozni, mert egyébként ha a mező neve egy operátor is, akkor a fordító nem tudja mit akarsz és hibára fut. Vagy ha gyilkos modon szóköz van a mező nevében, akkor is megpusztul. Ilyenkor a kapcsos zárójel közötti részt mezőként értelmezi.
Egyébként valami ilyesmi is lehet a megoldás:
update x set mező=....from x, ywhere (x.mező=y.mező)Csak én rosszul vagyok ettől a sytanxistól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Automobilista 2
- VR topik
- Cudy routerek
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mint egy relációs adatbázist.