Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
bambano #3820 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű, de jó amit írtál, teljesen rendben van, abszolút jogos. Egyetértek.
Viszont az árnyaltság miatt: hiszen, ha ő azért gyűjti az adatokat programmal is akár a weboldalról, hogy a saját autóvásárlásához segítse magát, és szűrt, szempontok alapján adatok érdeklik csak amiket később kielemez, az kb ugyanaz, mintha excelbe kézzel bepötyögné és onnan alkotna halmazokat és eredményeket saját magának.
Ez nekem nem volt egyértelmű Johnny_vT kérdéséből, bár lehet benéztem
Viszont amit Te is írtál, hogy azért gyűjtené az adatokat, hogy egy 3. személynek vagy személyeknek nyújtson információkat belőle akár haszonszerzés miatt is, az valóban adatlopás és személyes adatokhoz fűződő adatvédelmi jog megsértése.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest