Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.bambano Még csak nem is hallottam róla - ez nem teljesen igaz, mert valahol láttam már, de nem néztem még meg -, de ez működik.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam. 
Tehát vagy az kellene megmondani, hogy a 2 táblából a kisebb értéket hozza ki, vagy pedig a kmh-s értéket, ha az valid, mivel az minden esetben kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az NVL-nél valahogyan meg kellene adni, hogy az ahhoz az emberhez tartozó jogvisz_kezd-et adja meg, akinél nincsen kmh.kezdete. Most eldobja magát, hiányzó művelet miatt. De itt ugyanúgy elakadok, hogy hogyan tudnám ezt megmondani.
Már csak az a gond, hogy akinek mind a két táblában van valid értéke, az kétszer szerepel. Sajnos allekérdezésbe nem lehet berakni, pedig próbáltam.