Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"csak ez egy kész cms.Minden php-val van megcsinálva"
És akkor mi van?
A Drupal is egy kész CMS, attól még modulokat lehet írni hozzá, ami a saját céljaidnak megfelelően jelenít meg adatokat.
Egyébként meg egyáltalán nem értem, hogy Te ezek szerint egy plusz lekérdezéssel, UPDATE-tel ki tudtad egészíteni az e107 működését, akkor miért ne tudnád annyival is, hogy miután már a felhasználó születési dátuma el van tárolva, ebből egy egyszerű lekérdezéssel megjeleníted az aktuális korát? Így legalább ütemezett update-ekre sem lenne szükség...
Szerintem valamit félreértesz az itt javasoltakból. A lényege, hogy ugye a születési dátumod nem túl sokszor változik jó esetben
- ebből az adatból pedig "on-the-fly" bármikor ki lehet számolni az aktuális életkort, nem kell hozzá még PHP sem, elég MySQL-ből kiszámolni.Egyébként meg martonx már mondta, de az e107 már régóta elavult, azóta más felhasználóbarát CMS-ek is bőven vannak.
Én mondjuk a Drupalt ajánlanám, bár azt hallottam, hogy a Wordpress kezdőknek ideális választás (vagy azoknak, akik haladók, és ezt jobban ismerik). Haladók a Drupal moduljaival is gyorsan elboldogulnak némi help olvasgatása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Lexus, Toyota topik
- VR topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest