Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Nekem az a gyanúm, hogy valami olyan feladatról lehet szó, mint egy közüzemi cégnél, hogy jönnek a mérőkről az adatok és két adott időpont között ki kell számolni az adott időszakban elfogyasztott (mért) mennyiséget.
Szerintem ehhez elegendő egy tábla (feltéve, ha a mérőkről nem szükséges további információ, pl. telepítési hely, lokáció, hitelesítési év, ilyesmi).
Viszont az adatok mennyiségétől függően már most érdemes elgondolkodni az időközönkénti archiváláson, mert egy ilyen tábla elképesztő nagyra tud "hízni", ami az esetleges riportolási performanciát megboríthatja.
Én nem vagyok data enginieer, csak egy mezei riportingos, ezért az irományomat ilyen kritikus szemmel nézd kérlek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.