Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Izgalmasan hangzik.
Bár élvezetes valószínűleg akkor lehetett (volna), ha nem tegnapelőttre kérik a megoldást.
De azért ez az eredmény biztosan nagyon jó érzéssel tölthetett el.
SQL-ben már nem volt több nyitott kérdés a listámban, csak ez a kettő, ezért tettem fel így a végén. Közben még JS- és PHP-oldalon van teendőm (a tesztek során ami hibát találtam, összeírtam, azokat javítom, és tesztelem újra).
Nagyon szeretném már elindítani az oldalt. Eredetileg nyár elején akartam, viszont ott vettem észre, hogy az SQL-oldalt nagyon rosszul raktam össze. Most már (a Ti segítségeteknek hála
) az a rész úgy néz ki, rendben lesz.
De ha már ennyit "késtem", nem kapkodom, próbálok átgondolni mindent, előre is tervezni. Inkább induljak később, de minél kevesebb probléma legyen a későbbiekben - főleg ha azokat még most "elkaphatom". (De azért kategorizáltam a To-do lista elemeit is, van, ami azonnal megoldandó (mert rosszul működik, rossz eredményt ad stb.), de van amit v1.1-ként jelöltem csak, hogy majd indulás után ráér bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár élvezetes valószínűleg akkor lehetett (volna), ha nem tegnapelőttre kérik a megoldást.
De azért ez az eredmény biztosan nagyon jó érzéssel tölthetett el.
) az a rész úgy néz ki, rendben lesz.