- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Izgalmasan hangzik.
Bár élvezetes valószínűleg akkor lehetett (volna), ha nem tegnapelőttre kérik a megoldást.
De azért ez az eredmény biztosan nagyon jó érzéssel tölthetett el.
SQL-ben már nem volt több nyitott kérdés a listámban, csak ez a kettő, ezért tettem fel így a végén. Közben még JS- és PHP-oldalon van teendőm (a tesztek során ami hibát találtam, összeírtam, azokat javítom, és tesztelem újra).
Nagyon szeretném már elindítani az oldalt. Eredetileg nyár elején akartam, viszont ott vettem észre, hogy az SQL-oldalt nagyon rosszul raktam össze. Most már (a Ti segítségeteknek hála) az a rész úgy néz ki, rendben lesz.
De ha már ennyit "késtem", nem kapkodom, próbálok átgondolni mindent, előre is tervezni. Inkább induljak később, de minél kevesebb probléma legyen a későbbiekben - főleg ha azokat még most "elkaphatom". (De azért kategorizáltam a To-do lista elemeit is, van, ami azonnal megoldandó (mert rosszul működik, rossz eredményt ad stb.), de van amit v1.1-ként jelöltem csak, hogy majd indulás után ráér bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest