Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sziasztok !!
Nagy kaksiban vagyok, kaptam egy feladatot az új számtek tanáromtól, hogy majd erre adja meg a félévi jegyemet (MySQL), de mi még nem is tanultunk ilyet, de hiába mondjuk neki, azt állítja, hogy a régi tanárunk azt mindta neki, hogy igen tanultunk SQL-t...

Na az a feladatom, hogy csináljak egy könyves táblázatot, de úgy hogy ne legyen benne felesleges redundancia (több táblában legyenek az adatok, /könyv címe, kiadás éve/ /író/ /műfaj/, és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)Ha tudtok segíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)