Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sziasztok !!
Nagy kaksiban vagyok, kaptam egy feladatot az új számtek tanáromtól, hogy majd erre adja meg a félévi jegyemet (MySQL), de mi még nem is tanultunk ilyet, de hiába mondjuk neki, azt állítja, hogy a régi tanárunk azt mindta neki, hogy igen tanultunk SQL-t...

Na az a feladatom, hogy csináljak egy könyves táblázatot, de úgy hogy ne legyen benne felesleges redundancia (több táblában legyenek az adatok, /könyv címe, kiadás éve/ /író/ /műfaj/, és ha jól értem valahogy úgy akarja mint accesben, hogy az adatok ezekből a táblákból legyenek áthozva egy közös táblába
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)Ha tudtok segíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy ne legyen például a "dráma" vagy a "szerző" 200-szor letárolva, hanem csak egyszer (vagy valami ilyesmi)