- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
köszönöm a segítséget, de csak kézzel sikerült javítani, így beletelt 1-1,5 órába, de még így is hamarabb elkészültem, mintha cursor-t írtam volna
(#139) paramparya: tudom, hogy nincs rá beépítette támogatás, én valami ügyes joinra, vagy jó cursor-ra gondoltam.
(#140) tbs: kösz, de mindenképpen kell a csinos megoldás, és szövegmezőre nem igazán jó a mod
(#141) skera: kösz, ezzel egyedi lesz minden rekord, de nekem mindeképpen a kurzuskódnak kell egyedinek lennie.
(#142) Tyrael: köszi, de sajnos mindenképpen egyedinek kell lennie a kurzuskódnak, ez egy importálandó tábla és annyi szemét van benne, hogy minden mezőt kulcsnak kellene tennem, hogy jó legyen
mindenestre azért még keresem a megoldást, mert lehet, hogy legközelebb nem ''csak'' 180 sor lesz, hanam 1800.
egyébként az egyik kollégám egyszer talált erre a neten valami ügyes joint, de nem tudja hogy hol. a neten mindenütt csak törlik a dupla rekordokat, vagy skera által javasolt módon javítják. seholsem találtam az én problémámra megoldást
mindent köszönök, ha valaki mégis találkozik jó megoldással ne tartsa meg magának
Sautia
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- potyautas: A teljesség igénye
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 128GB Független Zöld Hibátlan 1-3 hónap gar/Akku 90%/p4727
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest