- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
köszönöm a segítséget, de csak kézzel sikerült javítani, így beletelt 1-1,5 órába, de még így is hamarabb elkészültem, mintha cursor-t írtam volna
(#139) paramparya: tudom, hogy nincs rá beépítette támogatás, én valami ügyes joinra, vagy jó cursor-ra gondoltam.
(#140) tbs: kösz, de mindenképpen kell a csinos megoldás, és szövegmezőre nem igazán jó a mod
(#141) skera: kösz, ezzel egyedi lesz minden rekord, de nekem mindeképpen a kurzuskódnak kell egyedinek lennie.
(#142) Tyrael: köszi, de sajnos mindenképpen egyedinek kell lennie a kurzuskódnak, ez egy importálandó tábla és annyi szemét van benne, hogy minden mezőt kulcsnak kellene tennem, hogy jó legyen
mindenestre azért még keresem a megoldást, mert lehet, hogy legközelebb nem ''csak'' 180 sor lesz, hanam 1800.
egyébként az egyik kollégám egyszer talált erre a neten valami ügyes joint, de nem tudja hogy hol. a neten mindenütt csak törlik a dupla rekordokat, vagy skera által javasolt módon javítják. seholsem találtam az én problémámra megoldást
mindent köszönök, ha valaki mégis találkozik jó megoldással ne tartsa meg magának
Sautia
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest