Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
A kiadók (és a sztárok...) gondolkodása eleve beteges. Nem csak a spotit szívatják. Más szolgáltatókat is.
pl Tidal, Play Music. Nekem e kettő van. Ha akad esetleg olyan előadó aki ő maga nem engedte a stream szolgáltatónak az elérést na ott alkalmazom a "Nem kell a pénzem? Oké" elvet. Szerintem nem kell elmondani, hogy ilyenkor hogyan hallgatnám mégis a dalait... -
tomp
félisten
A kezdetektől gond van a Tidal-Telekom HU közötti kapcsolattal.
A gond konkrétan a telekom hazai DNS szervereivel van.
Nekem év elejétől van meg a tidal(akkor még dollárban ment) de egyszer sem volt streamelési gondom pedig mindig online megy. Offline módot nem használom a telefonon. Telefonon telenor, otthon upc hálózat. HiFi előfizetés. -
tomp
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Azért mert hiába nem töltöd le offlineba a dalokat, a Spotify app akkor is lementi magának. Csak azt nem éred el offline mód nélkül. Ha olyan dalt indítasz el amit tegnap vagy tegnap előtt hallgattál akkor nem tölti be online hanem a már magának letöltött fájlt indítja el. Ez több GB-ra is hízhat. Nekem ez volt az egyik pont amiért lemondtam a spotit. Nem lehet a programban törölni a gyorsítótárat illetve nem törli magától a következő dalra váltáskor az előzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Megérkezett a 007: First Light nyitánya
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cudy routerek
- Gitáros topic
- E-roller topik
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest