Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egyébként az Action (19) – Sexact!on albumát se találom, itt is arra tudok gondolni, hogy ez már nem fér bele...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joshi
titán
válasz
liszi70
üzenetére
Én pl nem találom az eredeti Ganxsta Zolee És A Kartel – Helldorado albumot 1999-ből. Az újratöltve az ott van, viszont az nagyon gáz. Biztosra veszem, hogy régebben fent volt, de aztán az obszcén kifejezések miatt lehet hogy törölték. Vagy csak Zolee nem engedi hogy fent legyen.

-
Joshi
titán
Sziasztok. Az a gondom, hogy egyszerűen nem találok ojan opciót, ahol a jelenleg játszott TOP zenéket listázná. Nem érdekel engem, hogy nekem milyen csomagokat ajánl, vagy állít össze a Spoti, engem a legújabb menő zenék érdekelnének. Egyszerűen nem tudom előcsalogatni.
-
Joshi
titán
Bonyolultabb a helyzet mint gondoltam. A account-details-changed@spotify.com nem létező kommunikációs csatorna, egyből visszadob egy válasz emailt, hogy érdeklődjek a support.spotify.com oldalon. Igen, de ott az accunttal kapcsolatban csak akkor lehet kérdezni, ha bejelentkezek. Most akkor mi van? Én nem látok telefonszámot mint pl a Netflixnél.
Az az érdekes, hogy a telefonomon még be tudok lépni, de ott is a kamu email van már. Mi a sz@r ez?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Kaptam egy mailt, hogy megváltozott a Spotify email címem és jelszavam. Természetesen én nem változtattam meg semmit, szóval valószínűleg feltörték a fiókomat. Az a fura, hogy a Facebook fiókommal voltam bejelentkezve, de az rendben volt. Gyorsan megváltoztattam a Facebook fiókom jelszavát nehogy azzal is probléma legyen. Mi lehet ez?
A Spotify fiókba még be tudtam jelentkezni, de megváltoztatni nem tudtam az emailt és a jelszót. Kijelentkezés után meg már nem tudtam bejelentkezni. Webkártyáról vonta a pénzt, szóval most azt le kell tiltanom?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Windows 10
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bekérték az utolsó banki utalásról az igazolást, és utána visszaállították az email címemet.