Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shokkolo

addikt

válasz repvez #5874 üzenetére

Androud autoban is van lehetőség a saját playlistedet előásni csak "kicsit" bonyolultabb, mint a rendes kliensből.

Viszont a legnagyobb problémád (szerintem) itt is az ingyenes verzió korlátai lesznek (meg az h a spoti is szeretné neked mutogatni az egyébként egész jó AI-ját)

• Mr K

őstag

Őszintén szólva nem volt még olyan autóm, amiben lehetett volna (érdemes lett volna) zenét hallgatni. Esetleg podcastot. Szóval nem igazán tudom, hogy pontosan miről beszélsz.

Mindenesetre amikor megnyomod a play gombot akkor a spotify valamit játszik. Ez a valami tudomásom szerint lehet lista, album, előadó (az összes száma), kedvencnek jelölt számok, keresés találati listája. Kedvenc előadók zenéit (sok előadót vegyesen) nem lehet lejátszani, csak ha előzőleg az előadók összes zenéjét összemásolod egy listába és a listát játszod.

Amikor valamit jászol (és magad sem tudod hogy mit?), akkor amikor elfogynak a számok (a listáról, albumról, stb.) akkor az a default viselkedés hogy random játszik hasonló számokat (amiket a spotify választ). Ha azt szeretnéd, hogy inkább kezdje elölről, akkor ezt ki kell választanod előzőleg az erre szolgáló kezelőszervvel (körbe mutató nyilak), illetve a hasonló zenék játszását le lehet/kell tiltani a beállításokban. (Nálam is le van.)

A hasonlót a spotify szabadon értelmezi nem szűken műfaji azonosságot ért alatta. (Ez egy kimondottan jó tulajdonsága: nekem ne olyan zenéket ajánlgasson, amiket már amúgy is unalomig hallgatok...) Ráadásul mindent amit valaha lejátszottál (nem lépted át, nem tetted tiltólistára) úgy tekint, hogy szereted, vagy legalábbis nincs ellene kifogásod. (Amúgy nem tudom, hogy a DJ meg a trance mennyire áll távol a hip-hop-tól...)

Szóval azt tudom javasolni, mint fent: csinálj lejátszási listákat. Mielőtt autóba ülnél kezdd el játszani az egyiket. Amikor autóban elindítod a lejátszást, feltehetően onnan fogja folytatni. Ha mégsem, akkor nem fogod megúszni, hogy valami beállítást eszközölj. (Félre kell állni, ha szükséges, nincs jobb ötletem.)

• Keem1

veterán

Nem bántásból, de szerintem neked a prémium kéne. Én (asszem) 2014 óta vagyok prémium előfizető, azóta egy percet se voltam a free planben és nem is szeretnék.

Szerintem mindenki megtalálja a megfelelő csomagot magának, elég jók vannak.
    Mi az asszonnyal Duo-ban vagyunk, az fejenként ~3,2 EUR (~1100 Ft), de pl. a családi csomag fejenként már csak 440 Ft-ba kerül (oké, tudom, 6 rokon egy háztartásban, de ki tudja, vannak több generációs családi házak is már).

Félreértés ne essék, nem akarok a zsebedben turkálni, sőt, a prémiumot se tukmálni, de ahogy küzdesz az erőkkel, már rég előfizethettél volna 3 hónap ingyenre, aztán utána eldöntheted, hogy menjen-e tovább, vagy vissza az ingyenes.

törölt tag

Ezek az ingyenes változat korlátai. Prémium kell ahhoz amit szeretnél. Ki lehet kapcsolni az autoplay-t is, olyankor ha egy saját lista végére él, nem fog ajánlott ismeretlen zenéket játszani.

Új hozzászólás Aktív témák