Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Beállításokkal jártam hasonlóan (az egyik beállítás mindig visszaállt, hiába kapcsoltam ki újra és újra). Nálam az kavart be, hogy PC-n és mobilon is meg volt nyitva az alkalmazás, és az lett a megoldás, hogy mindkét helyen bezártam, az egyiket visszaindítottam, és utána már működött.
(#4018) 30z.Samu Nem normális, de nem példa nélküli. A legvalószínűbb, hogy feltörték a fiókod (valaki tudja a jelszavad). (Ha nem veszed észre, akkor valakinek lenne 4 db ingyen premium elérése...) Jelszót kellene módosítani, és utána a web-es felületen "Kijelentkezés mindenhonnan". A családit persze le kell mondani, illetve jelezni a support-nak.
-
kmarci25
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Amit próbálnék: adatok törlése, végső esetben app törlése, és újratelepítése. Perszeha androidos alkalmazásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest