Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz MADcat #13960 üzenetére
Nabaxussz. Kutya világ lesz itt. Én kesudió függő lettem de ha a sima mogyi ennyit drágul akkor a kesudió meg még többet fog.
Mondjuk már az is meglepő volt, hogy auchan kesudió még a multhéten 359 és környéke holott spar és mindenhol máshol a kis zacsis kesudiók már 600+.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Érdemes lehet felvenni az olvasnivalók közé:
Itt nagyon gyorsan rá lehet jönni mi az ami neked kellhet még a meglévő dolgaidhoz hogy "hc" pizzás légy.
Hétvégente(vagy ahogy szabad időd engedi) gyúrsz egy nagyobb adag tésztát, miután meglett a jóféle recepted. Az meg szépen elkelleget meg érlelődik 1-2 hétig hűtő/kamra/pince valamelyikében, aztán már hogy nem kell csak 20-30 perccel sütés előtt kigolyózni nyújtani az éppen aktuális 1-2db-nak valót, már nem toldja meg sokkal a 30 perces methódusodat.
Nálunk húgom szokott ilyenekkel bajlódni, de mindenestől tészta lisztből nem gyorsabb mint egy csirkepörköltött odarakni rotyogni meg nokedlit szaggatni mellé.
De ugye mindenkinél más az idő/hajlandósági tényező együtthatója.Szószból én még nem ettem jót boltit ez melyik lenne amit te szoktál. Valahogy mindig elfűszerezik az itthon kutyulthoz képest.
#13966 Mr.Csizmás & #13967 Kaba :
Na igen kilós áron oké, mikor mennyiségit akarok betárazni akkor szoktam ezeket a 25g lidl/spar/tesco vagy saját boltis kimérőset ha akciós(persze ez ritka volt régen is).
Sparos nem olyan menő, tesco-s is elmegy de lidl-is szokott a legjobb lenni és abból még sózott meg mézes is akad ha valami változatosság is kellene.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz #21346560 #14268 üzenetére
400-500 körül mentek ezek boltja és akció függvényében. De még itt is bőven megvan a 40-50% emelés.
-
Enton
addikt
válasz Mr.Csizmás #24558 üzenetére
Plusz egy ezekre is meg birdseye is oké:
[link]
Ez meg nem egy nagy szám ettől vannak jobbak is olyan semmi extra bármi más chilihez képest, meg fene tudja mi is van benne, egy dobozzal volt de valakinek ott is hagytam ajiba:
[link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Mr.Csizmás #24560 üzenetére
Fűszermalomosakból van még itthon mindig:
[link] birdseye
[link] scotch bonnet meg
[link] chipotle
Ilyet még nem láttam boltban de biztos jó: [link]"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz rushty #24567 üzenetére
Nem biztos hogy egészséges egyfeszt a seggtőrlőkön agonizálni, valószínűleg ezért is nincs még saját topikja, nem lennék ott házigizda.
Abból ponnt elég itt meg a másik bb topikban belőle, aki még ennyi infó után sem tudja eldönteni melyik a neki való értékű épp akciós azt csak sajnálni tudom hogy sokkal több időt fecsérel erre mint épp az input része ala chili kaja egyebek.
De ugye kinek a mi meg a pap meg lan meg paplan meg miegymás jön be. ezért vagyunk itt.Ilyen topik gyűjtőknél illene lenne a témába vágó linkeket is megosztani nem mindig van ott és sokan nem igen értenek a kereséshez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Call of Duty: Black Ops 6
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Playstation 5 Pro
- PlayStation 5 Pro teszt
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!