Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJGABI
addikt
Lidl Freshonát veszünk már jóideje csak. A nagy üveges, szeletelt van otthon mindig. Ár/értékben a best. de szerintem az egészben lévőnek is ugyanez a leve. Kellemesen, pont picit édeskés, rossz ubival még nem nagyon találkoztam vele. Múltkor cégbe vettem eurós boltosat, kb alig akart elfogyni. Pennys, Sparos elmegy talán még, a Coop is szörnyű, baromi savanyú
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Digitalpimp
senior tag
Ez jó. Itt egy kis zavart érzek az erőben.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
krizmo_
addikt
A rántott csirke is fura, hiszen tojással paníroznak.
Egyébként, sosem hallottam, hogy a zsírt ne használtak volna fel, hiszen egy részéből szalonna lesz, ami megy a füstre, valamint megy a hurkába/kolbásza, a maradékból lesz töpörtyű, abból pogácsa többek között... A hájból meg hájas... -
bul07
nagyúr
Én nem kapartam, csak ránéztem holnaptól milyen kuponok lesznek és megjelent ez is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Attól függ hogy mennyire sokkan vannak a sorban.
De ha nem csinálsz mást hogy egy szem, kassza, majd vissza egész nap ez a körforgás tutti nem szólnak, max kiröhögnek.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest