Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz f4lcon #32443 üzenetére
Nekem melegben igy kicsapodott nagyon melegben es olyan sargasabb szine lett ujra lehutve, bar az izen alapvetoen nem valtoztatott.
Nyilvan probalj ra azert, max a wc nem koszoni meg[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
TrollBalint
addikt
Már nekem is úton van. Havert is ráúszítottam, pikk-pakk összejött ~70€-nyi, úgy hogy még dobáltam is ki belőle
Bár azt nem értem, hogy az oldalon miért olcsóbb, mint a kosárban. A címem is ki van töltve és belépve vásárolgattam. (De még így is olcsóbb persze )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Beni2360
félisten
válasz TrollBalint #32453 üzenetére
Azért mert az áfa különbözetet csak a kasszában adja hozzá.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
Ma a kezembe akadt egy 100-as csomag Floralys papírzsepi, amit több éve vehettünk a Lidliben, meg egy olyan is, amit 2 hete vettünk.
Tippeket várok, hogy melyik lehet a 2-3 éve vásárolt és melyik az új
A helyesi tppet beküldők válaszolhatnak arra a kérdésre is, hogy kötelező törvényi előírástól eltérően a Lidli miért nem teszi ki a Floralys papírzsepi mellé a "Figyelem, a termék kisebb lett" cimkét
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #32469 üzenetére
Egytértelmü melyik a régebbi.
Mert nincs a méret csak a darabszám feltüntetve.
De nem kell éveket vissza a menni elég egy év és látható a DM favorizált 100-s zsepit kinyitni. Negyed hajtogatásnyi hiányzik ott is és már nem olyan vastag és puha.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
addikt
Egyszerű a történet, önkezüleg kéne nyomtatgatni címkét hogy vigyázzon a termék, rosszabb, kisebb, szarabb lett mint volt...
És ezeket fel is kéne ragasztani! -
Lackooo84
nagyúr
Mit akarsz ez még nem is sokkal lett kisebb. Ha az alsót 90 fokkal elfordítod (az a helyes összehasonlítási pozíció), akkor jobban látszik, hogy csak fél szélességgel karcsúbb a réginél.
The Truth is out there...
-
Digitalpimp
senior tag
Mert már évekkel ezelőtt kisebb lett, a törvény meg idén? lett hozva. Amúgy a Lidlben sokmindennek romlott a minősége az évek alatt, csak akkor mire emelik az árát? Mint a margarinoknál is, csökkent a zsírtartalom, a mennyiség, az ára meg duplája lett mindnek. Mire?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
senior tag
válasz Digitalpimp #32473 üzenetére
Ilyenkor látszik mennyire zseniális a kormány húzása, rengeteg adót vetett ki az utóbbi időben ugye az àfa 31.5% kisker különadó (27+4.5), környezetvédelmi termékdíj (csomagolás adó), népegészségügyi termékadó és brutál megemelése, árstoppok buborék hatása ami volt…
csak ezek jutnak hirtelen eszembe.
Miközben emlékszem tavaly több is veszteséget termelt.
Amelyik kinyitja a száját azt szanaszét szivatják utána… SPAR-lázár topik ugye.A gonosz multira haragszik a szimpla user a kormány meg röhög a markába
Én inkább a kormányra haragudnék a kommunista módszerek miatt![ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
vilmose33
őstag
-
tisn
addikt
válasz LurkerSheik #32474 üzenetére
ne haragudj, kedvenc levesporom (knorr brokkolikrem) az szepen felment a lidlben 99-119ft-rol 300fole. es az afa mar akkor is 27% volt.
nyilvan a 4.5% kisker ado nyomta fel 200%-al az arat
vitz
es a regioban is azert vannak ilyen arak mert a magyar kurmany
-
Lackki
őstag
-
Digitalpimp
senior tag
Azért a multikat sem kell félteni, mert ők meg visszamutogatnak a kormányra, a gyártókra, a szállítókra meg mindenkire. Nálam az veri ki a biztosítékot, hogyha már árat emel, akkor a minőséget, mennyiséget meg beltartalmat mire fel csökkenti, silányítja?!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
sepsi0
őstag
Tartani kell az árrést... Ez egy kisebb nagyker, ahonnan szoktunk rendelni. Van ennél olcsóbb nagyker is.
Mi már sokat nagykertől rendelünk, meg elkezdtünk a Metroban nagyobb tételben vásárolni. Eddig nálam a Lidl kitartott, de lassan már oda sem kell járnom.
A másik nagy kamu a szlovákiai bevásárlás... Minden drágább, kivéve 1-2 akciós termék. Pl. most 2l Coca Cola 510ft+üveg volt. Most szántuk rá magunkat, de nem igazán éri meg kimenni..
Kedvencem a Xixo ice tea 1,5l, mindenhol 399ft vagy több. Ebből a nagykerből 269ft 2,5 éve már, de rokonomnak a Nagybaniról most hoztak 260-ért.
Tudom a nagyker nem opció mindenkinek, de látni az árréseket.... Itt 259 a krémleves, Lidl szerintem 180 körül veheti.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
Chipsadot se felejsd ki, ami miatt mar a cukros italok is felig edesitoszeresek, vagy csak zero van belole (pl fanta bozda), amit toljanak fel maguknak, 1.75 l-est, ha mar 2-es nincs
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
senior tag
Dehogy haragszom.
ha a lidlben felment az àra akkor meg kell venni máshol ugyanúgy 119hufért, vannak nem multik is, nonprofit kisboltosok sok helyen!
Vagy mindenhol ugyanúgy emelkedett?
gyurcsány, soros és migránsokat pedig kihagytad!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
veterán
válasz sepsi0 #32481 üzenetére
Szlovákiában azért sokminden olcsóbb, a szeszes italok pl. jóval olcsóbbak (ez egyértelműen az adók miatt van), a sörök meg nemcsak olcsóbbak, de sokkal jobbak is (ez meg azért van így, mert ott kitörne a lázadás, ha olyan sz.rokat árulnának, mint amit nálunk Hofbrau/Steffl/Lövenbrau/stbstbstbstb néven adnak el).
Az energiaitalok még úgy is olcsóbbak kint, hogy Szlovákiában van bennük taurin (ez is egyértelmű, hogy miért van így, nálunk egy vagyonba kerül a taurin kivonása az italból )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
sepsi0
őstag
válasz Donki Hóte #32486 üzenetére
Mi is vettünk monstert a Lidlben, 1,55 € olcsó?
Ha kell mutatom a blokkot...
Szeszes ital sem olcsóbb, vettünk pár üveg vodkát csak azért, mert itthon ilyet nem láttunk még (ízesítés, Finlandia), nem volt olcsó. Megnéztük: Billa, Lidl, Pepco, Hoffer, banán volt 0.89€,minden drább volt mint itthon.
Pl Cola 1,89€ volt mindenhol, kivéve a Lidl ott 1,19 volt... Végignéztük az összes polcot és árat, még a tej is drágább, liszt, olaj, cukor, édességek...
Persze biztos mi vagyunk vakok, vagy roszkor mentünk, értem én... 😁[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Régóta tervben volt, hogy kimegyünk, 50km durván.
FB csoportban is olvasgattam milyen jó olcsó, mostanában már nem azt írják, hogy olcsó, hanem jobb a minőség és azért éri meg.
Kimentünk, hogy jól bevásárolunk. El is költöttünk vagy 220€-t,ebből 130 volt egy Parkside akksis fűnyíró, ami ott akcióban most átszámítva 55eft volt, itthon volt 45k,de most érett meg bennem, hogy akarok egyet. Na most persze jó ideje nincs itthon.
Nekem így nem éri meg, az hogy figyelgessem az akciókat, aztán startra készen álljak... Itthon is volt Cola olcsón a Metroban, mást mi tényleg nem láttunk.
Lehet az volt a baj, hogy 400al szoroztuk az árakat (aznap 395 volt az árfolyam) 😁
Én tényleg mindent elhiszek, de sajnos nem azt tapasztaltam... Bocsi mindenkitől, befejeztem. -
Cheif
tag
válasz sepsi0 #32489 üzenetére
Nekem mindegy, hogy Komáromba vagy Komárnóba megyek a lidl-be, így lehet figyelni az akciókat. Amúgy legutóbb tejet vettem ott átszímtva 200ft-ért, itthon ennyiért nincs szerintem. Aztán néha van gyermelyi tészta 1 euróért, tegnap a tescoban 700ft-ért vettem.
Szóval kimenni bevásárolni már nem éri meg. Ha valaki közel lakik, akkor pár dolgot ott beszerezni igen. -
sepsi0
őstag
Köszönöm, jobban megfogalmaztad, mint én!
"Szóval kimenni bevásárolni már nem éri meg. Ha valaki közel lakik, akkor pár dolgot ott beszerezni igen."Metroban kezdtük venni újra az 1,5%-os tejet (szlovák, sajátmárkás Aro) , eddig 2,8ast vettünk, de 339ért romoljon rájuk...
235ft ha veszel 24db-ot.Egy dolog olcsó a multiknál, a cukor.
(#32491) KoviRoli7711
Bocs mit kell itt néznem? Ha jól nézem Lidl.bg[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Kimaradt, Aldis tésztát Gyermelyi gyártja.
Mi egy ideje a Pennyben vesszük, általában 400ft vagy 300ft 500g több fajta, eddig jó volt. Max itthon van a Philips tésztakészítő...#32494
Gondolom nem segítség, de kb 1 hete ennyi volt ez a Premier Outletben a Parkside üzletben. De mostanában sok szokott lenni az akciós termékekből, meg ott lenne a mennyiségi korlát, de a epperek(direkt) úgy is kijátszák...[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
üdv
nem tudtam hova írni, kis segítség kellene, parkside performance magasnyomásút keresek Lidl-ben, Szegedit átnéztem nemrég és nem találtam, de regionális katalógusban látom lesz csütörtöktől Békéscsabán
Kérdés ha katalógusba benne van, akkor minden esetben lenni szokott nyitáskor az áruból?
100 km-re van tőlem, el is mennék a reggeli nyitásra, de egy pofáraesés azért nem esne jól megvenném teli áron is, így akciósan üzemanyagköltséget is bőven fedeznéesetleg játszik olyan hogy csütörtökön felhívom a békéscsabai lidl-t, hogy van e a termékől, mert vidékről mennék?
-
Top cat
addikt
válasz DeathAdder #32494 üzenetére
Ha valami jó árban van, tuti lerabolják pillanatok alatt.
Felesleges őket felhívni szerintem.Ha esetleg van csabai ismerős, öt megkérheted, de ilyen messziről tuti nem indulnék le érte.
-
Degeczi
nagyúr
Pont pár napja volt erről szó, bár fölhívhatod a központjukat, utánajárnak van-e készleten egy adott boltban, de nem teszik félre, szóval túrót nem ér, elfogyhat mire odaérsz.
Az Aldi ebben sokkal korrektebb, ott nemhogy utánanéznek, hanem át is hozatnak névre szólóan egy közeli boltba (mondjuk ilyen helyi akcióból persze ott sem, akkor nem lenne regionális)[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Top cat #32495 üzenetére
ja, jogos
elmegyek én nyitásra, kérdés hogy általában van e első nap nyitáskor a katalógusban levő termékekből.
Ém ezt sosem figyeltem még, erre is csak azért vagyok rápörögve, mert jó ideje keresem már az abolszút ajánlottak között van és adnak rá 5 év garanciát, német lidl webshopból is megvettem volna már, ha elérhető lenne -
Degeczi
nagyúr
válasz DeathAdder #32498 üzenetére
Pont pár napja voltunk, meglepett milyen jó az út Szegedről BCsabára - de persze tényleg bosszúság lenne fölöslegesen.
-
zsiz
őstag
Nekem a békéscsabai új üzlettel az a tapasztalatom eddig, hogy amiért mentem, az mindig volt, felkészültek. Nyilván nem tudom neked garantálni, hogy konkrétan a magasnyomásúból is lesz, és jut is neked.. Én ma délelőtt voltam, a 08.15.-18.-ig tartó akcióban, konyhai szeletelőgépért mentem, majdnem teli raklap volt. De ugyanúgy volt kb minden, ami a regionális akcióban meg volt hirdetve. (Forró levegős fritőzt, akkus láncfűrészt, fúrót, akkus flexet, kávéfőzőt, satut, ablakfóliát, fürdőszobabútort, tv-t, távcsövet 100% hogy láttam, és nem 1-2 darab volt egyikből sem. Illetve a rendes újságban hétvégére hirdetett láncfűrész, hasítófejsze, metszőolló, házi vízmű, kerti garnitúra is volt. Lehet, hogy a többi cucc is volt, csak nem figyeltem, én célirányosan mentem.)
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Formula-1
- Politika
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest