Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Donki Hóte #31599 üzenetére
Ovis wc papír.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MittuDomain_
őstag
válasz Donki Hóte #31599 üzenetére
Fillérszekszualizálás felől egyre inkább azt mondom, ha mondjuk standard 3 lapos tekercseket néz az ember, tömeget kellene nézni, az figyelembe veszi a lap méretet, a nagyobb belső gurigát stb.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Lackki
őstag
Úgy látszik megint kapható, ráadásul ez osztrák.
Budakalász
Privátot hamarabb észreveszem
-
veterán
válasz INGJOKE #31604 üzenetére
Szerintem már semmit, vége az akciónak
Amíg volt az akció, akkor rá kellett nyomni a "kérem a kupont" szövegre. Be kellett rakni 3 db 24-es csomagot a kosárba, majd aktiválni kellett a kupont.
Így nekem valamivel 8800 ft alá jött ki a 72 tekercs.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Árpi001
senior tag
válasz Donki Hóte #31589 üzenetére
Sajnálom.
Nálunk volt még pénteken jó pár dbPesti út.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
tomisanzero
tag
Sziasztok. Delonghi Citiz kapszulás kávéfőzőhöz keresek hosszú távra, spórolás céljából, bevalt nespressos kapszulát, amit gond nélkül le is főz a gép és nem kell kettőt elsutni belőle egy rendes értékű kávéhoz. Nincsenek ízre kimagasló igények, csak hosszú, habos vackokat iszik párom (azt viszont nagyon sokat), akinek ezzel segiteni szeretnék. Illetve magamnak is, hogy ne a 2000ftos sztarbakszost kelljen kétnaponta vennem.
-
pietrrr
aktív tag
válasz tomisanzero #31609 üzenetére
Ha csak sima nespressos kapszulát keresel, akkor tudom ajánlani a lidlis kapszulákat, XXL kiszerelésben. Magam részéről a feketét és a lilát is szeretem. Ezek elég jó árban is vannak.
Múltkor barátnőm valami auchan sajátmárkásat vett, szerintem az se rossz.
Viszont mostanában a személyes kedvencem a pasco kapszulái. Ár-érték arányban szerintem nagyon jók.
Ha gép-specifikus a kérdésed, akkor sajna nem tudok segíteni, nem ismerem azt a modellt. -
tomisanzero
tag
válasz pietrrr #31610 üzenetére
Köszi az ajánlásokat, megnezem ezeket. A lidlis volt már próbálva, mert árban nekem is szimpi volt, de úgy emlékszem valami gondja volt vele a gépnek, beleszorult néha, vagy nem is főzte le mindet, már nem emlékszem. Szóval igen, gép specifikus is valamennyire a kérdésem.
-
rushty
őstag
Revolut meghívó pü-ben
-
TrollBalint
addikt
Delonghi-ba nem tudom milyen kapszula való, de a nespresso, meg a Dolce-hoz van utántölthető kapszula, és akkor olyan (örölt) kávét raksz bele, amilyet akarsz. Mondjuk nem tudom "habos vackot" abból lehet-e csinálni, vagy azt a kapszula tudja. De árban ez a módszer (lenne) a legolcsóbb.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
8
senior tag
Lidl tegnaptól: kilós cheddar 9 hónapig érlelt 3249Ft
https://www.lidl.hu/p/cheddar-sajt/p10039520Elég jó.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bmxbandita
tag
A teljesség igénye nélkül:
- Aldis alukapszulák egész jók ~80Ft körüli áron megy. Sosem szorult még be.
- Mantaro gold, nagy kiszerelés ~70Ft/db áron, szintén alu kapszula. Kicsit gyengébb minőség, de iható. Ez néha nekünk is beszorul.
- Lidl-ben szokott lenni lavazza alukapszulás nagy kiszerelés ~80-90FT/db áron. Jobb, mint a lidl-ös/Aldis saját márkás. Ez sem szorul még nálunk be.
- De most a tuti vétel a Sparban van (legalábbis hétvégén vettem) 999-ért Nescafé Farmers Origins. Többféle, eddig magasan ver mindent, íze és a kapszula minősége is abszolút gyári nespresso-val vetekszik. Beszorulni tuti nem fog, még a kis szilikonos tömítő cucc is ott van rajta, ami elvileg a gyárin kívül nem lehet, mert le van védve.
[ Szerkesztve ]
-
bmxbandita
tag
Én azt vettem észre, hogy mióta megváltozott a csomagolása, és bekerült a Milbona terméknév alá és nem 'Valley Spire' márkanév alatt fut mint a kis kiszerelések azóta gyengébb ízre De tény, hogy még így is az egyik legjobb ár/érték arányú sajt, párszáz forinttal drágább csak az ehetetlen gumis trappistáknál.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz bmxbandita #31616 üzenetére
Nescafé Farmers Origins ... még a kis szilikonos tömítő cucc is ott van rajta, ami elvileg a gyárin kívül nem lehet, mert le van védve.
Talán, mert mindkettő (sőt a Dolce Gusto is) a Nestléhez tartozik.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
tomisanzero
tag
válasz bmxbandita #31616 üzenetére
Hálás köszönet, kiprobaljuk ezeket is
-
DrBubo77
veterán
válasz bmxbandita #31620 üzenetére
Én most a második doboz Nescafé Farmers Origins-t iszom munkahelyen. Egész jó szerintem.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
cd930
aktív tag
válasz headhunter #31622 üzenetére
Ez nagyon jó akció!
Mehetne a BestBuy topicba, a spórolós a kisebb nagyságrendű termékekre lett nyitva!20+ éve a Prohardveren
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny szerintem:
[kép]Jó sok cuccot találtam érdekesnek, de semmi sose látott akció nem jött velem szembe.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
joe979
aktív tag
Spórolás ide vagy oda , nem csak mi spórolunk, hanem a cégek is. Nébih oldalán lehet csemegézni : [link]
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
veterán
válasz joe979 #31627 üzenetére
Azt tapasztalom sajnos, hogy cégek már nem mernek a csökkentett mennyiségű kiszereléssel élni (mert akkor felkerül a termék mellé a kis szégyentábla), ellenben egyre többször változik meg a termék összetétele a vásárló kárára
Nagyon szerettük az Olympos gyümölcsleveket, az utóbbi időben ihatatlan szar lett, mert cukor helyett édesítőszert raknak bele.
Hasonló a Piroska Mojitó szörp, tavaly sokat ittunk a kánikulában, most is vettünk, de ebben is édesítőszer van már, pont az élvezeti értéke veszett el a pocsék íz miatt
Szóval a "Vigyázat, a termék kisebb lett" tábla mellé kellene egy "Vigyázat, a termék összetétele megváltozott" tábla is
-
erdey_a
addikt
válasz Donki Hóte #31628 üzenetére
ha cukor lenne benne, nagyobb lenne rajta az adó, tehát drágább lenne.
ez is hungarikum. de hát háborús időkben ne tessék fanyalogni az aszpartámon.Vérboci
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz joe979 #31627 üzenetére
Na igen. Jobb esetben a kiszerelés megy csak össze, rosszabb esetben drágább ÉS kisebb (Cartedor), még rosszabb esetben pedig a minőség romlik, ahogy @Donki Hóte is írta. Még pár év és elérünk oda, hogy a csomagolás súlyosabb lesz mint a nettó súly - de legalább a megszokott árat fogjuk továbbra is látni, juhé!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Ciccuka
veterán
-
zoleeno1
veterán
Ugyanez van a pennys sissy vajkrémmel. Az egyik legjobb volt, szinte csak azt vettük. Sűrű, de még kenhető, nagyon jó állagú. Az utolsó 2 vásárlásnál már ilyen folyós, olcsó tömbsajt feeling volt. Nem tudom "papíron" változott e az összetétel, de valóságban biztosan
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Ciccuka
veterán
aldis premium diójégkrém se olyan jó már, mint 7 éve
régen sokkal sűrűbb volt
most meg magától szinte elolvad egyből, ilyen habszerű[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezek az adózás mellett azért is változnak meg, hogy cukorbeteg is fogyaszthassa. Más kérdés, hogy érezni az édesítőt...
-
-
Ciccuka
veterán
válasz Tesztelo.hu #31636 üzenetére
ne kelljen már cukorbetegeknek szánt élelmiszert enni mindenkinek....
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Soulfly842
addikt
Ez egy hülyeség. Annyi cukormentes vacak van, s a legolcsóbb aljadéka cuccok az édesítők. A legtöbb sokkal egészségtelenebb, mint a cukor rákkeltő is lehet és az élettani hatásával sincsenek teljeskörűen tisztában, s egy csomó olyan 'természetellenes vacak', amit a szervezet igazán fel se tud dolgozni hasznosan.
Ez csak mondvacsinál bullshit. Valótlan, egyszerű oka van: a lehető legnagyobb profitabilitás bármilyen 'áron'.
Másik amivel sírba lehet kergetni (a szörpök szarkasztikus lemészárolása, ihatatlanná tétele mellett), hogy már a rendes vajat is keresni kell, helyette mű vackokkal tömik vele és már állati származékot se lát szinte egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #31639 üzenetére
+1
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Timeola
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #31631 üzenetére
Na, na, szerintem a sós karamellás brutál finom, kedvenc jégkrémem most .
-
xTech
tag
már rendesen aggódtam, hogy ezen a héten elmarad a cukor vs. édesítőszer háború
-
veterán
Ez mellébeszélés.
Van egy csomó korrekt cég, akik egymás mellett forgalmaznak cukros és cukornélküli üdítőt is, korrektül ráírva a palackra, hogy melyik a cukros és melyik az aszpartamos.
De az, hogy ugyanaz az üdítő januárban még cukorral készült, februárban pedig már aszpartammal, az csalás (merthogy semmivel sem lett olcsóbb a vevőnek, csak a gyártónak, ráadásul rosszabb lett az íze).
Aki cukorbeteg, az talál magának elég cukormentes üdítőt, ne kényszerítsenek engem is aszpartamos üdítő fogyasztására.
-
Ringman
nagyúr
válasz Donki Hóte #31644 üzenetére
a legrosszabb a csökkentett cukormennyiség és egyidejűleg édesítőszer adagolása, valamelyik toniknál futottam bele talán
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
erdey_a
addikt
válasz Donki Hóte #31644 üzenetére
nyilván kipiackutatták, hogy ha marad a cukor és a "csipszadó" miatt inkább megemelik az árát, lenne-e vevő. mivel kishazánkban a többség elég - khm- "árérzékeny", valószínűleg inkább cukormentesítenek. ugyanerről a tőről fakad a zsugorfláció is.
hosszasan lehetne ezt ragozni, de ez nem a poltopik. mindenesetre nem a gyártók az okai a jelenségnek. nekik mindegy mit iszol, ha kifizeted.
1 liter cukros szörpre (50% gyümölcstartalom alatt) 310 forint az adó.Vérboci
-
Soulfly842
addikt
válasz erdey_a #31647 üzenetére
Dehogy matekolták, kutatták.. a chips adó és társai nem újkeletű dolgok (sokkal-sokkal régebbiek, mint ezek a tendenciák). A covid időben sok mindennek ingázott az ára, 'átszabták' utána meg hozzászoktak a jóhoz és a profitból nem akartak engedni.
Én a szörpre nem engedném ráírni, ha nincs benne legalább 25-40% az adott gyümölcsből, vagy ha édesítős, hogy szörp. Azt se, hogy olyan ízű... belevágnak 49% almát 1 százalék málnát pl. műízzel hazavágják az egészet ... 1%-tól nem lesz az málna szörp... még íze se lesz az(basszus arra írják rá, hogy almaalapú édesítőszeres ital sűrítmény málna jellegű ételízesítővel - mást ne! Szöpöt pedig semmiképp! Köze nincs a szörpökhöz)... szégyen.
A vajra, hogy vaj (ha ugyanilyen trágya alapokkal dolgozik)... stb.
Az édesítősökre is sokkal szigorúbb a címkén felüntetett jelölést tetetnék, stb. Óriási világoskék logó: ÉDESÍTŐSZERT TARTALMAZ.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Soulfly842 #31648 üzenetére
miért is kellene a profitból bárkinek engedni? egy cég, egy vállalkozás nem szociális alapon árul szörpöt. ha te elégedetlen vagy a minőséggel, ne vedd meg. vegyél prémium kategóriás terméket. csak ezt kevesen engedhetik meg maguknak és ezért vesznek egyre rosszabb minőségű terméket.
Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest