Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: most jutottam ki a szárazföldre, és ugye vagy szövetségeket kell kötnöm, vagy pedig el kell pusztítanom 3-at X fajból. De van egy bambusz nem tudom mi faj (sorry, hogy így írom, de nem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy valami bambusz
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?
Ja és még 1 valami... a sziréndal tk mire jó?Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?