- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: most jutottam ki a szárazföldre, és ugye vagy szövetségeket kell kötnöm, vagy pedig el kell pusztítanom 3-at X fajból. De van egy bambusz nem tudom mi faj (sorry, hogy így írom, de nem tudtam megjegyezni, csak azt, hogy valami bambusz
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?
Ja és még 1 valami... a sziréndal tk mire jó?Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Peugeot, Citroën topik
- Temu
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akit se lenyűgözni, se legyőzni nem tudok, és állandóan kinyír. De az a legrosszabb, ha épp egy másik faj egyik egyedével kűzdök, odarohan és megöl. Hogy győzhetem le, vki tud valami tippet adni? Egyenlőre kicsi vagyok még (
) és nincsenek olyan jó fegyvereim, de így nem is tudok DNS ponotkat szerezni, mert mire megszerezném, megöl. Vki vmi picit tippet tud adni?