Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
illusiON
őstag
Hali!
Most fejeztem be a játékot! Tényleg nem nagy játék, de legalább könnyen játszható! -
HaroWerks
senior tag
Ezen ne csodálkozz :D
Ennél az Enter the Matrix 50-szer jobb, pedig az sem volt egy nagy eresztés(főleg egy MP2 mellett :) ).
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
aha látom nem nagyon teccik a közönségnek...:( :( :(
-
HaroWerks
senior tag
Szerintem egy katasztrófa(ócska irányítás, idejemúlt ronda grafika...) amit a névvel akarnak már megint eladni.
Miért nem lehet már egy normális játékot csinálni egy filmből? -
Dufresne
addikt
Játszottam a demo-jával és majdnem lefordultam a székemről annyira alulmúlta az igen alacsonyra helyezett elképzelésemet a 2. résszel kapcsoltaban...:(
-
illusiON
őstag
más???
-
Macccy
senior tag
Akkor vess egy pillantást arra, hogy mit ígértek a mézes-mázas Ektivízsön arcok és egyből elátkozod még azta jó******** annyukat is!! :(((
Ez egy szar lett és ha nem azért adták ki mer időbe telik a VALÓDI 2 elkészítése és addig ez ittvan ..... nos akkor ..... vááááá, nemis húzom fel magam!! ... Szúú-száá-szúúúúúú-sszááá :o -
illusiON
őstag
Hi all!
Nos kinek van már meg az emlegetett játék és meddig jutott rajta? Valaki már végigjátszotta? Szerintem az 1 CD-hez képest egész jó :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest