- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Akkor nézzük a pozitív oldalt is:
- új típusú egységek megjelenése (lovas vagy valami állaton ülő, repülésre képes, katapult);
- az avatar és a hősök újraélesztésének új módja (vérszövetség), bár itt el tudtam volna képzelni, hogy egy ütős csata után mondjuk az első pályán egy monumentnél térnek magukhoz hőseink. Nem pedig egy csúnya ''Game Over'' felirat fogad. Jobban tetszett a régi, vissza az előző pályára megoldás is;
- log: visszakereshető minden elhangzott beszélgetés, kiírt információ;
- a több ponton megjelenő időre elvégzendő feladat (kürt megfújása, majd Dun Mora-ban a főtámadásig hátralévő idő a felkészülésre);
- eszközök használata (pl. az első két pályán a tornyok tüzének meggyújtása, a kürt megfújása, szintén Iron Fields-en a távcső használata);
- bizonyos téren az XP-szerzés korlátozása (magamról tudom, hogy miért nem értem még mindig az Aryn hadjárat végére).
Hirtelen ennyi jut eszembe, ami pozitív változás nekem a játékban. Negatív is van, de azt nem akarom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 02.03. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest